Speak și Ștefania și-au ales nașii, dar acestia nu sunt Sorin Bontea si sotia acestuia! Asta e bomba zilei, iar declaratia a venit chiar de la Speak! Cântărețul a si spus cine vor fi adevaratii nasi si de cand i-a ales. Cu toate astea, i-a gasit un rol si lui Sorin Bontea la nunta: poate sa gateasca! Iata ca zvonurile, pe surse, privind nasii cuplului Speak și Stefania au fost cum nu se poate mai false!

Multi vor fi dezamagiti dupa ce vor citi declaratia lui Speak! Aproprierea dintre el si Sorin Bontea la Asia Express i-a bagat pe multi in ceata. Speak parea să tina la el ca la un tata, iar multi au dedus ca il va alege parinte spiritual. Iata ca astazi a venit dezmintirea. Speak a povestit ca el și Stefania si-au ales nasii de mult timp, iar Sorin Bontea nu s-a aflat pe lista scurta.

Speak și Stefania formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondena. Participarea la Asia Express le-a adus un enorm val de popularitate. Si asta mai ales Stefaniei, care inainte era cunoscuta doar drept iubita artistului. După cererea in casatorie din timpul show-ului tv, multi fani ai emisiunii au vrut sa stie toate detalii cu privire la nunta lor. Din pacate, aceasta nu va avea loc anul acesta, din cauza restrictiilor. Nici nu exista certitudinea ca se va intampla anul viitor, potrivit cantaretului. Totusi, artistul a povestit într-un interviu pentru Ok! Magazine cateva detalii interesante.

Cine vor fi nașii cuplului Speak – Ștefania?

„Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a spus cantaretul, pentru sursa sus-mentionata.

Monica Munteanu, desi nu foarte cunoscuta publicului larg, este una dintre cele mai puternice femei de afaceri din Romania. Nașa lui Speak și a Ștefaniei este marketing & public relations specialist la Strategic Events & Communication și s-a impus în domeniul comunicării și al evenimentelor din București, și nu numai, de peste zece ani.