Speak și Ștefania au o relație frumoasă, care durează de câțiva ani. Cei doi se înțeleg de minune și nu se ceartă aproape deloc, după cum a spus chiar ea într-unul dintre Story-urile sale recente. Locuiesc împreună, le merge din ce în ce mai bine, dar fanii lor sunt de părere că din viața lor lipsește, însă, ceva. Este vorba despre un copil.

Speak, imaginea care le-a topit inimile fanilor

De foarte multe ori, admiratorii lor din mediul online s-au întrebat când vor deveni și ei părinți, mai ales că în ultima vreme tot mai multe vedete din țara noastră au rămas însărcinate și urmează să nască. Se pare că ei nu sunt gata pentru a face marele pas, dar au demonstrat că le-ar sta extrem de bine în postura de părinți.

Recent, el a postat o imagine cu nepoțica sa, de care multă lume a fost impresionată. Speak a reușit să le atragă atenția tuturor și i-a lăsat pe ceilalți să își imagineze cum ar fi el în rolul de tătic.

Nepoata mea dupa care EU SUNT LESINAT!!! ❤️ cred ca ma si iubeste…😍„, a scris Speak în dreptul imaginii cu nepoata sa.

Speak, gata să devină tată pentru prima dată. Uite imaginea care l-a dat de gol pe iubitul Ștefaniei

Fanii vedetei nu s-au putut abține să nu facă o serie de remarci legate de imaginea pe care a postat-o artistul pe contul său de Instagram recent. Aceștia i-au spus că o să fie diferită situația, în momentul în care el și Ștefania îl vor face pe al lor. Având în vedere fotografia respectivă, unii nu s-au putut abține să îi spună, de asemenea, că i-a venit și lui rândul să fie tătic. Este sau nu cântărețul pregătit pentru un pas atât de important în viața sa?

„Sa vezi ce lesinat ai sa fii cand o sa fie al tau..”, „Pai, faceți si voi unul!❤️”, „Pai na cam ti-a venit randul sa fii tatic acu .😂😂”, i-au transmis fanii.