Cântărețul a făcut un gest neașteptat, trezind suspiciuni din partea fanilor


Speak și Adelina Pestrițu au trăit o poveste de dragoste de câțiva ani. Cele două vedete aveau planuri mari de viitor însă la un moment dat, legătura lor s-a destrămat. Speak și Adelina au luat-o pe drumuri separate și și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Deși credeau că socotelile lor au fost încheiate,fanii au intrat acum la bănuieli.

Speak o imită pe Adelina

Adelina Pestrițu și-a început activitatea de influencer încă din perioada în care era iubita lui Speak. Vedeta posta des filmulețe pe Youtube și a reușit să câștige admirația internauților. Treptat, activitatea fostei prezentatoare s-a mutat pe Instagram. Monetizată mult mai eficient, aplicația a ajutat-o din plin pe vedetă.

Aceasta a avut în ultimii ani sute de colaborări cu brand-uri diferite, proiecte care i-au adus bani frumoși în conturi. Recent, Adelina a început un „serial” al bunelor maniere pe internet. Mai exact, o dată pe săptămână, vedeta postează online scurte filmulețe care cuprind reguli de bune maniere.

Adelina îi învață pe internauți cum să se comporte în fața unui interlocutor sau cum să servească masa în public. Seria a avut mare succes, vedeta acumulând la fiecare video, numeroase aprecieri din partea fanilor.

Recenr, Speak a realizat același tip de video, însă cât se poate de ironic și amuzant. Artistul le arată urmăritorilor lui, „manierele” atunci când folosesc toaleta. Bineînțeles că filmulețul a stârnit deja controverse în mediul online.

Speak o ironizeaza pe Adelina

Mulți dintre internauți l-au acuzat pe artist că ar face trimitere la video-urile publicate anterior de fosta iubită.

Nu este prima dată când Speak lansează un atac subtil la adresa fostei lui partenere. În trecut, artistul a fost întrebat de Adelina în mediul online. Cântărețul s-a rezumat la a posta un semn obscen, ca urmăritorii lui să tragă concluziile singuri.

Adelina și Speak s-au separat înainte de a ajunge la altar. 

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.