Nu multă lume știa despre Speak faptul că acesta a avut o vreme bună în care juca baschet. Artistul era foarte pasionat, iar unii pariau la vremea aceea că va ajunge un mare jucător, dar din păcate pentru ei lucrurile nu au stat chiar așa. Iubitul Ștefaniei nu a mers pe drumul acela, pentru că a simțit că nu asta își dorește să facă în viață și și-a urmat instinctul ajungând acolo unde este acum și fiind fericit cu tot ce a reușit să facă până la această vârstă.

Fanii artistului s-au amuzat copios

De cele mai multe ori, artistul nu se ascunde de fanii lui de pe rețelele sociale și le oferă răsununsuri sincere la toate întrebările pe care i le adresează. În plus, sunt zile în care nu le ia în serios și le răspunde în mod ironic, stârnind hohote de râs din partea lor. Speak a început să petreacă tot mai mult timp pe social media, mai ales de când activitatea în mediul online joacă un rol crucial în cariera oricui. O persoană care nu petrece timp pe social media este o persoană care nu există pentru multă lume.

Zilele acestea, el a mai organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, unde a fost bombardat cu tot felul de întrebări din partea internauților. O anumită persoană a vrut sp afle de la el care este adevăratul motiv pentru care a decis să nu mai facă baschet, iar la acest răspuns sigur nu s-ar fi așteptat vreodată. El a mărturisit că s-a lăsat de acest sport de foame, în ideea în care nu făcea atât de mulți bani încât să fie mulțumit și să trăiască așa cum își dorea la vremea aceea.

„De ce te-ai lăsat de baschet?”, a venit întrebarea din partea unui fan, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri organizată pe Instagram.

Speak, adevăratul motiv pentru care nu mai face baschet! Răspunsul neașteptat al iubitului Ștefaniei

„De foame… la propriu :)”, a fost răspunsul oferit de către iubitul Ștefaniei.