Stelian Ogică mai îndrăgostit ca niciodată

Stelian Ogică își face mereu timp pentru persoanele importante din viața lui. Afaceristul și noua sa iubită au fost surprinși recent într-un restaurant de lux din București. Cu toate aceste, Stelian Ogică pare să fie mai îndrăgostit ca niciodată de frumoasa sa parteneră.

Cine este femeia care i-a sucit mințile lui Stelian Ogică

Afaceristul, Stelian Ogică a fost căsătorit de trei ori. În ultimii ani, acesta  a avut parte de relații cu mai multe bombe sexy. De data aceasta, Stelian Ogică pare că și-a găsit aleasa și liniștea în brațele unei tinere. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani.

Sursa: Social Media

Chiar dacă are un trecut tumultos, afaceristul se pare că în sfârșit și-a găsit sufletul pereche. Stelian Ogică și tânăra sa iubită, Alice Moisescu nu ezită să își arate fericirea de pe chip atunci când sunt împreună. Iubita lui Stelian Ogică nu uită să-și răsfețe partenerul nici măcar în public și petrec foarte mult timp împreună. Nu de puține ori aceștia aleg să petreacă timp prețios împreună, semn că iubirea dintre cei doi este atât de puternică și ca la început.

Trecutul tumultos a lui Stelian Ogică

Stelian Ogică este un afacerist care a făcut obiectul unei dosar penal pentru înșelăciune. „Spaima Loteriei” a susținut că a deținut un bilet câștigător la Loto 6/49, bilet care i-ar fi adus un câștig de 25.293.818.616 ROL (aproximativ 1 milion de dolari), precum și un apartament cu trei camere în București.

În săptămâna următoare după extragerea Loto, acesta a susținut că este posesorul biletului câștigător 6/49.  Însă, biletul i-ar fi fost furat în timp ce a fost tâlhărit de doi necunoscuți în scara blocului. Cu această ocazie, acesta a fost bătut și i s-au furat mai multe bilete loto-prono, printre care se afla și biletul câștigător.

Sursa: Social Media

La doar câteva zile după ce Ogică a declarat că biletul i  s-a furat biletul câștigător, Loteria Română a validat drept câștigător biletul prezentat de către un subofițer SPP, căruia i-a atribuit câștigul. La scurt timp, Stelian Ogică a susținut că l-a recunoscut și că de fapt, subofițerul ar fi agresorul care i-a furat biletul.

„Spaima Loteriei” a fost arestat de către procurorii bucureșteni, fiind anchetat pentru înșelăciune, prin înscenarea jafului a cărui victimă susținea că a fost. Ulterior, a fost eliberat din închisoare. După punerea sa în libertate, Ogică a continuat să își susțină nevinovăția. Mai mult, a  făcut plângere împotriva procurorilor care l-au anchetat. Totodată s-a adresat Curții Europene a Drepturilor Omului de la Strasbourg.

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.