Familia Regală din Anglia trece prin momente destul de dificile, după ce soțul reginei Elisabeta a II-a, prințul Philip, a fost internat la spital în decursul zilei de astăzi. De-a lungul anilor, el a mai avut diverse probleme de sănătate care au fost tratate, cum ar fi probleme cu șoldul sau afecțiuni cardiace, iar acum se pare că prințul are nevoie din nou de îngrijiri medicale.

De data aceasta, internarea a fost solicitată de mediul prințului Philip, care a dorit să se asigure că totul este în regulă cu starea lui de sănătate. Motivul internării este o maladie de care maiestatea sa suferă de ceva vreme.

Reclamă

Palatul Bukingham a făcut următorul anunț:

„Ducele de Edinburgh a venit din Norfolk, în această dimineață, la spitalul King Edward VII din Londra, pentru monitorizare și tratament legat de o maladie preexistentă. Internarea este o măsură preventivă, la recomandarea medicului majestății sale. Internarea este o măsură de precauţie, la recomandarea medicului Alteţei Sale Regale”

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au o căsnicie foarte lungă și plină de realizări. Chiar anul acesta, ei au aniversat 70 de ani de căsătorie și au sărbătorit nunta de platină. Toți admiratorii Familiei Regale i-au transmis gândurile lor bune și însănătoșire grabnică.