Reclamă
Reclamă

Soţia şi două fiice ale lui John Hunt, renumit comentator BBC de curse de cai, au fost ucise marți, într-un orășel de lângă Londra. Poliţia britanică a lansat o amplă operațiune pentru a-l găsi pe atacator.

Marţi seara, poliţiştii au descoperit cele trei victime, în vârstă de 25, 28 şi 61 de ani, cu răni grave în casa din Bushey, la 32 de kilometri nord-vest de Londra. Acestea au murit la scurt timp după aceea, scriu BBC și Reuters.

BBC a declarat că femeile erau Carol Hunt, soţia comentatorului John Hunt, şi două dintre fiicele lor, Louise (25 de ani) şi Hannah (28 de ani). Cei doi mai aveau o fiică.

Reclamă

În prezent, a fost lansată o amplă operaţiune de căutare a suspectului, Kyle Clifford, la care participă ofiţeri înarmaţi. Poliţia a făcut apel la acesta să se predea şi a avertizat publicul să nu se apropie de tânărul de 26 de ani.

Kyle Clifford a părăsit armata britanică după o scurtă perioadă de serviciu în 2022, potrivit BBC.

Inspectorul şef Jon Simpson a calificat incidentul drept „oribil”, declarând reporterilor că se crede că s-au folosit o arbaletă şi, posibil, alte arme.

„Obiectivul nostru principal astăzi este să protejăm siguranţa publică şi să îl localizăm pe Kyle Clifford, care este căutat în legătură cu uciderea celor trei femei în ceea ce credem că este un incident ţintit”, a declarat Simpson.

Prietenii şi colegii lui Hunt şi-au exprimat şocul la aflarea veştii.

„Este imposibil să înţelegi durerea. Să ştii că suntem cu toţii aici pentru tine, John. Te iubim, amice – cursele te iubesc”, a declarat Matt Chapman, comentator ITV de curse de cai, pe X.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro