Soția lui Viorel radiază de fericire de cand l-a parasit pe bărbat. Vulpița s-a mutat din apartamentul conjugal în care locuia alaturi de sotul ei. Tanara din Blagesti sta acum intr-o camera de hotel, singura. Veronica a anuntat ca se desparte de Viorel în direct, la Acces Direct. Vestea a picat ca un fulger pe capul barbatului, insa hotararea femeii este de neclintit.

Așa că soția lui Viorel și-a luat bagajele și a plecat de acasa cat ai zice peste. Femeia a declarat ca nu mai poate sa locuiasca in acelasi camin cu barbatul din Blăgesti. De cand este pe cont propriu, Veronica se distreaza cum nu se poate mai bine. Mai mult, are parte de cele mai frumoase clipe din viata ei. La magazinul Soniei Trifan, acolo unde lucreaza, este tratata ca o adevarata printesa. Chiar zilele trecute a avut parte de o transformare de zile mari.

Soția lui Viorel a fost machiata și aranjata de Denis Iancu, un make-up artist scolit la Londra, Barbatul este extrem de priceput, iar machiajul aplicat Vulpitei a transformat-o pe aceasta intr-o adevarata vedeta de Hollywood. Multe vedete din România se lasa pe mana talentatului make-up artist, asa ca Veronica este intr-o companie secrete. Anamaria Prodan, Sonia Trifan sau Thalida de la Puterea Dragostei sunt doar cateva dintre femeile care au beneficiat de talentul lui Denis Iancu.

Ce face Vulpița după ce a plecat de acasa?

Pe lângă faptul că este extrem de răsfatata, soția lui Viorel are și mult timp liber de cand si-a parasit barbatul. Pentru ca nu mai trebuie sa gateasca sau sa faca ordine in casa, Vulpita a plecat la plimbare. Veronica s-a filmat intr-un lan de floarea soarelui, unde pare sa se simta foarte bine. Chiar ea a recunoscut acest lucru si a incheiat filmarea spunandu-i lui Viorel, din nou, că l-a părăsit.

„Prin floare de răsărită. .va place? Uitați-vă cât e de frumos. Și-mi place si mie. Tare îmi place. E foarte frumos. Uite am ajuns aici prin câmpii, am ajuns floare de răsărită. Nu mă uita. O floare de nu mă uita. .Te iubesc, floarea mea. Te-am parasit, trebuie sa plec.”, spune Vulpița în filmare.