Soția lui Ștefan Bănică Jr.,Lavinia Pîrva, este pe zi ce trece tot mai frumoasă. Iar acu, la un an după ce a născut arată mai bine ca niciodată și se mândrește cu asta. Mai ales că ea se îngrășase extrem de mult în perioada sarcinei și nu i-a fost deloc ușor să slăbească. În plus, ea face din ce în ce mai multe schimbări pe care fanii ei din mediul online de adoră.

Reclamă

Cum arată acum soția lui Ștefan Bănică Jr.?

Recent, Lavinia Pîrva a ales să își facă o schimbare de look neașteptată. Vedeta a renunțat la brunet și și-a lăsat doar rădăcinile. În schimb, a ales să își facă vârfurile blond cenușiu și fanii spun că noul look o prinde de minune. Soția lui Ștefan Bănică Jr. știe cum să se pună în valoare și are mereu grijă de felul în care arată. Imediat ce a postat imaginea cu noul ei look, comentariile nu au încetat să apară. Fanii au fost extrem de mulțumiți cu alegerea vedetei și s-au bcuurat pentru ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Toate transformările personale încep cu schimbarea modului de gândire.😉

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) pe

Toate transformările personale încep cu schimbarea modului de gândire.😉”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Pe timpul sarcinii, Lavinei Pîrva nu i-a fost deloc ușor, pentru că luase în greutate. Vedeta a scăpat greu de cele două de kilograme pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Acum, arată perfect și se simte foarte bine în pielea ei, lucru extrem de important pentru fiecare femeie. Ea și Ștefan Bănică Jr. au împreună un copil superb, pe care îl iubesc și de care se bucură în fiecare zi.

„Sunt foarte bine, sunt într-o perioadă foarte frumoasă a vieții mele. A fost ceva sublim când l-am luat prima oară în brațe Am avut emoții mari când am ajuns acasă cu el. Am noroc de un copil foarte bun și cumințel. Cred că va avea mult umor. Am avut o perioadă în care nu am dormit absolut deloc. Am devenit o mamă relaxată. Vreau să-mi cresc copilul liber și relaxant.”, spunea vedeta.