Alexandra și Sebastian Chitoșcă au avut parte de o iubire ca în povești. Timp de mai bine de șapte ani de zile, cei doi s-au iubit, s-au respectat și au visat la întemeierea unei familii. Locuiau în Germania, unde lucrau zi de zi pentru un trai mai bun și sperau că vor reuși să își îndeplinească toate dorințele, dar nu a fost deloc așa.

Soția lui Sebastian Chitoșcă, moment de sinceritate

Ruptura dintre ei s-a produs în momentul în care fratele fostului concurent de la Survivor România a fost pe punctul de a-și pierde viața. Sebastian Chitoșcă s-a închis în el și și-a găsit refugiul în jocurile pe calculator, iar soția sa era îndepărtată ușor, ușor.

Acum sunt mai bine. Sunt o persoană pozitivă, încerc să găsesc ceva bun în fiecare întâmplare grea din viața mea!”, a spus Alexandra, pe social media.

Plecarea la Survivor România a fost un mare dezavantaj pentru relația lor, deoarece Alexandra a început să se îndepărteze tot mai tare de partenerul ei de viață, iar divorțul a fost inevitabil. După ce fostul fotbalist, a oferit o serie de declarații despre separarea lor, fosta lui soție le-a spus și ea fanilor cum face față acestei situații complicate.

„Majoritatea întrebărilor sunt despre acest subiect. Din respect pentru cei 7 ani împreună, eu nu voi vorbi nimic în mediul online!”, a mai zis soția lui Sebastian Chitoșcă.