Soția lui Ilie Năstase nu mai dă înapoi când vine vorba de divorț. Femeia este mai decisă ca niciodată să facă acest pas. Nimeni nu o credea în stare să fac acest lucru, nici măcar soțul ei, Ilie Năstase. Ioana Simion a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța, semn că nu mai există cale de întoarcere. S-a decis și îi pare rău că s-a ajuns la asta, dar nu a avut de ales.

Reclamă

Divorțul este inevitabil! Fostul mare tenismen aproape a infirmat orice zvon legat de acest subiect, pentru că o vredea ăn stare pe soția lui. Se pare, însă, că a subsestimat-o, pentru că actele au fost deja depuse. Ioana Simion a spus că ea și Ilie Năstase vor rămțne prieteni și că îi va purta mereu respect celui care i-a fost soț.

Reclamă

În urmă cu câteva săptămâni, soția lui Ilie Năstase a confirmat fatpul că ea și Ilie Năstase locuiesc separat. Își mai vorbesc și îl ajută cu diverse lucruri, dar nimic mai mult. Mia mult, ea are planuri mari pentru viitor, doar că nu se poate ocupa de ele încă. Carantina i-a ținut planurile în loc. Femeia voia să își deschidă o clinică. Aceasta ar fi fost gata, dacă situația din țara asta ar fi fost diferită. Din păcate, acum lucrurile merg mai greu, dar important este că vor fi duse la bun sfârșit.

 „Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”, a spus Ioana Simion, în urmă cu două săptămâni.

„Îmi doresc ca anul acesta să deschid clinica. Am rămas un pic în stand by din cauza pandemiei. Suntem în punctul de a aduce aparatura, însă «motoraşele» abia se pornesc, ca să zic aşa. Dacă nu erau aceste interdicţii şi acest virus, situaţia era mult mai avansată, iar acum puteam avea pacienţi, dar din păcate planurile ne-au fost date peste cap”, a povestit Ioana.

 

Ce a mai declarat femeia?

„Da, este adevărat, (…) facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorţez. Nici acum nu crede. Îmi pare foarte rău, dar eu am răbdat, i-am dat timp să se schimbe. Nu s-a întâmplat nimic. Cert este că îi voi purta în continuare respect, vom rămâne prieteni. Dacă are nevoie de ceva, îl voi ajuta. Chiar şi acum vorbim, îl duc cu maşina unde are nevoie să ajungă, facem cumpărături. E normal să comunicăm. Dar doar atât. Nimic mai mult. Eu îmi doresc să fiu sănătoasă şi liniştită”, a spus Ioana, pentru Click!