Partenera de viață a mijlocașului are probleme de sănătate, la o zi după ce a anunțat sarcina.

În urmă cu doar o zi, fotbalistul Alex Băluță și soția sa, Diana, au anunțat faptul că vor deveni din nou părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că familia se mărește. Cea care a făcut publică vestea este chiar Diana, într-un videoclip postat pe Instagram. Dacă alte femei se bucură de sarcină fără momente neplăcute, nu la fel stau lucrurile și în cazul Dianei Băluță. 

Diana Băluță, probleme în cea de-a doua sarcină

Mijlocașul și partenera sa de viață le-au mărturisit fanilor că în curând va veni pe lume un nou membru. Se pare că tânăra are probleme în cea de-a doua sarcină, așa cum se poate observa într-o postare de pe rețelele sociale.

Diana Băluță s-a fotografiat cu perfuzia la mână. Sarcina cu numărul 2 nu a fost lipsită de momente mai dificile. Partenera de viață a fotbalistului a atașat și un text prin care îi asigura pe internauți că este bine, doar că problemele nu au ocolit-o.

„Sarcina e cea mai frumoasă perioadă!”, este mesajul atașat postării de pe Instagram.

Soția lui fotbalistului Alex Băluță a ajuns la perfuzii. Diana e însărcinată pentru a doua oară. FOTO
Instagram

Se pare că Diana este însărcinată în câteva luni, având în vedere că burtica este destul de vizibilă. Fotbalistul și partenera sa de viață mai au acasă un copil, mai exact o fetiță care are 2 ani.

Cuplul nu a anunțat dacă așteaptă n băiețel sau o fetiță și nici momentul în care va veni pe lume bebelușul, dar cert este faptul că Diana și Alex Băluță vor dezvălui sexul copilului la momentul potrivit.

Prima sarcină nu a fost lipsită de probleme pentru partenera de viață a fotbalistului. În primele patru luni de sarcină, Diana Băluță a trecut mai multe momente dificile. Atunci când a fost vorba de cea de-a doua sarcină, cei doi au preferat discreția și au ales să țină secret marea veste.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.