Prin ce a trecut soția lui Benone Sinulescu după decesul artistului

În urmă cu două luni Benone Sinulescu s-a stins din viață. Decesul acestuia a adus multă suferință, mai ales în sufletele celor apropiați. Elena Sinulescu, soția regretatului artist, îi simte lipsa, iar viața de una singură este extrem de grea. Femeia a vorbit despre lucruri prin care a trecut de când este văduvă și cum reușește să se descurce.

Zilele sunt mult mai grele pentru Elena Sinulescu acum, după ce a rămas fără soțul său. Aceasta a declarat că decesul artistului i-a adus multă suferință, iar viața fără el pare un calvar. Pe lângă singurătate, Elena Sinulescu se confruntă și cu amintiri dureroase. Fiecare obiect din casă îi aduce aminte de Benone Sinulescu, accentuând și mai mult suferința.

„E greu, este foarte greu fără Benone al meu. Ce pot face, însă?! Nu sunt genul care să mă plâng în public. Numai eu știu câte am pătimit în ultimele luni, de când am rămas singură. Vă dați seama că aproape în fiecare moment al zilei sau al nopții gândul meu zboară spre zilele în care eram împreună. În plus, te lovești din toate colțurile casei de câte un lucru care îmi trezește câte o amintire. Și nici nu se stinge bine clipa că o alta, poate mai dureroasă, îi ia locul!

Nu doresc nimănui să treacă prin ce trece un om rămas aproape singur pe lume. Sunt încă foarte, foarte multe amintiri. Poate, cine știe, mai încolo. Dar mi-e greu să vă spun ceva, fiindcă îl simt lângă mine chiar și acum!”, a mărturisit Elena Sinulescu, potrivit impact.ro.

Soția lui Benone Sinulescu, momente grele la două luni de la decesul artistului! „Nu doresc nimănui să treacă prin asta”
Social media

O iubire de o viață

Benone și Elena Sinulescu au avut o relație frumoasă, cei doi completându-se reciproc. Aceștia au făcut mereu echipă bună, iar pentru orice problemă se consultau. Mai mult, chiar și în cariera artistului soția a avut un cuvânt de spus sfătuindu-l de fiecare dată.

„Ne-am luat în 1981. Responsabilă de relația noastră este regretata Ileana Sărăroiu. Ea ne-a făcut cunoștință, ea ne-a «nenorocit» De fapt, noi ne-am cunoscut în casa ei. Un an de zile am vorbit la telefon și mi-am dat seama că ea este femeia potrivită să stea lângă mine, o ardeleancă gospodină și aprigă. Ea este un om bun, eu sunt mai al dracului! Ne înțelegem bine, ne iubim, ne tachinăm, dar am mare încredere în ea, pentru că soția mea este cel mai bun critic al meu. Țin cont de tot ce îmi spune! Dacă ar fi să o iau de la capăt, tot pe ea aș alege-o”, declara Benone Sinulescu, în urmă cu ceva timp.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.