Grațiela Duban a părăsit competiția Survivor, emisiunea concurs de la Kanal D, și face declarații despre plecarea ei din emisiunea.

Soția lui Andrei Duban a decis în sfârșit să vorbească despre plecarea ei din celebra emisiune de pe Kanal D, Survivor.

De multe ori stau și ma gândesc, încerc sa cântăresc unde și de ce am “greșit”. Am folosit ghilimelele pentru ca o parte din mine nu considera ca a “greșit”, a spus ea.

Tot timpul îmi spuneam in sinea mea ca nu trebuie sa ma pierd pe mine ca om, ca trebuie sa fiu corecta. Dacă eu sunt corecta sigur cei din jur așa vor încerca sa fie și ei. Mama îmi spunea tot timpul nimeni nu e ca tine, nimeni nu gandeste ca tine și nu, nu spunea asta sa scoată in evidentă ca ea are un copil bun, ci încerca sa-mi spună sa nu am așteptări de la altii…”, a mai spus Grațiela.

Femeia nu și-a dat seama mult timp care sunt lucrurile pe care le-a făcut greșit în competiție și nu a realizat că s-a terminat atât de repede. Grațiela și-a pus zeci de întrebări la care tot ea a găsit răspunsurile, dar nu au fost cele la care spera.

 „Jocul acesta Survivor e un joc pervers, te sucește și te răsucești de”n” ori… de multe ori nu mai vedeam care este “drumul corect”.Acest cuvânt “corect” m-a făcut sa “greșesc”. Si acum va întreb: cum poți sa greșești când tu încerci sa faci totul corect? Și totuși am greșit, pentru ca in dorința mea de a încerca sa fiu CORECTA am uitat sa fiu BUNA

Am revăzut azi un film bun, care mi-a răspuns intr-un fel la întrebările mele. Acestea sunt cuvintele ce m-au făcut sa înțeleg : Când ai de ales între a fi bun și a fi corect, alege sa fii bun. Cred ca asta este cea mai importantă lecție pe care am învățat-o la Survivor”, a încheiat Grațiela Duban.

 

 

 

Share.