Deși credeau că nu vor fi înșelate niciodată, soții acestora au comis-o! Fără să le pese de soțiile lor, cât nici de părerea publicului, și-au făcut amante cu care s-au afișat în văzul tuturor.

Iată vedetele înșelate

Andreea Marin face parte din grupul vedetelor feminine care au fost înșelate de soții lor. Aceasta a simțit pe propria piele ce înseamnă să fii înșelată. Primul său soț, Cristian Gheorghiță, s-a iubit cu una dintre colegele de muncă ale vedetei. În momentul în care a aflat despre cele întâmplate, Andreea Marin a pus piciorul în prag și l-a părăsit, neputând să treacă peste un așa eveniment, de-a dreptul, foarte dureros. Crezând că și-a găsit dragostea adevărată, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ștefan Bănică Jr. în anul 2006. Cei doi s-au iubit cu patos, iar din dragostea lor s-a înfiripat al treilea membru al familiei, devenind mamă în anul 2007.

Deși păreau cuplul perfect, Ștefan Bănică Jr. s-a schimbat față de vedetă de când a încpeut să aibă succes cu emisiunea „Dansez pentru tine”. În timpul acestui show care era difuzat pe Pro Tv, s-a îndrăgostit de Lavinia Pârva. Tânără focoasă și sexy i-a „sucit” de la prima apariție mințile lui Ștefan Bănică Jr. Deși cei doi au apărut în ipostaze compromițătoare, Andreea Marin a declarat la vremea respectivă că soțul său știe ce face și că nu are niciun dubiu cu privire la fidelitatea lui. La scurt timp, însă, aceștia și-au anunțat divorțul, din cauza faptului că Ștefan Bănică Jr. „călcase” strâmb cu cine altcineva, dacă nu chiar cu Lavinia Pârva.

Soți de vedete care au preferat să aibă și amante! Cine sunt divele din showbiz care au fost înșelate de parteneri
Wowbiz

Gabriela Cristea înșelată și bătută

La fel ca Andreea Marin, Gabriela Cristea a trăit un eveniment neplăcut, chiar traumatizant, într-un moment al vieții sale, în relația cu Marcel Toader. Relația cu Marcel Toader, care adurat mai mulți ani, a fost destul de complicată. Ei bine, relația dintre cei doi a fost „zguduită”, la propriu, de multe neînțelegeri și suferințe. La un moment dat, Marcel Toader a devenit violent cu vedeta TV, ajungând să-i fie infidel, în nenumărate rânduri. Cu toate acestea, în anul 2013, Gabriela Cristea a pus piciorul în prag și a anunțat că vor divorța. Separarea a avut loc la notar. După tot tam-tam-ul creat cu fostul soț, Gabriela Cristea a ajuns în brațele lui Tavi Clonda, chiar colegul său de muncă. Aceștia s-au căsătorit în anul 2015 și au împreună două fetițe.

Andreea Bănică, dezamăgire la un an după căsătorie

Nu este nici Andreea Bănică mai prejos. Aceasta a fost împreună cu Lucian Mitrea timp de 15 ani până să se căsătorească oficial. Nici în trecut, dar nici în prezent, frumoasa cântăreață nu s-a sfiit să declare că Lucian Mitrea este unicul bărbat din viața sa. Cei doi s-au căsătorit în anul 2018 și, fix la un an după căsătorie, soțul artistei a fost aspru criticat că ar fi pretins, în repetate rânduri, favouri sexuale mai multor prezențe feminine care erau dornice să se lanseze în domeniul muzical. În cele din urmă, Andreea Bănică a reflectat asupra situației și a decis să-și ierte soțul.