Sorin Pușcașu, fostul concurent de la Survivor România, a făcut seara trecută un anunț de zile mari pe contul lui oficial de Instagram. El și frumoasa lui partenera de viață, Laura, vor deveni părinți pentru prima dată. Abia și-a găsit cuvintele să exprime ce a simțit în momentul în care a aflat vestea că va fi tată.

Sorin Pușcașu va fi tată

Fostul Războinic a ajuns cunoscut de foarte multă lume, odată cu participarea sa la emisiunea Survivor România. Acesta a ajuns să fie urmărit de mii de oameni pe contul lui de Instagram, dar și să fie recunoscut pe stradă, ceea ce înainte nu se întâmpla. Admiratorii lui s-au bucurat enorm pentru el și pentru Laura și le-au transmis în comentarii o mulțime de mesaje frumoase.

Sorin Pușcașu de la Survivor România și iubita sa vor deveni părinți: „Am aflat și ce sex are"

I-a promis iubitei sale că va tot ceea ce are mai bun, i-a mulțumit pentru tot. I-a spus Laurei că este cea mai frumoasă și deșteaptă femeie și că nu ar trebui să îi fie teamă pentru ceea ce urmează, pentru că va fi cea mai bună mămică.

„Dumnezeu mi-a ascultat dorințele… In ultima poza din acest colaj eram in Seychelles, vacanța cea mai specială din viața noastră, pentru ca fix in acel moment din poza, am aflat ca vom deveni PĂRINȚI, MAMĂ ȘI TATĂ! Încă o data mi-a fost dovedit ca Dumnezeu Este lângă noi și că Legea Atracției funcționează întotdeauna! Ceea ce am discutat zi și noapte cu @starlin.belen_rd in emisiunea @survivorromania.oficial s-a îndeplinit. Lau, vreau sa îți mulțumesc și sa îți promit ca voi da tot ce am mai bun! Ești cea mai frumoasa, deșteaptă si minunată femeie! Sa nu îți fie teamă pentru ce urmeaza, vei fi cea mai bună mămică! VĂ iubesc pentru toată viața! Am aflat și ce sex are bebele nostru, urmează să postăm in această seară pe canalul meu de YouTube și petrecerea de Gender Reveal și sa împărtășim cu voi ce vom avea! O fetiță, sau un băiețel?!🤰🏻” a scris Sorin Pușcașu, pe Instagram.