Renumitul om de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a postat pe pagina sa de socializare un nou clip video, în care vorbește despre președintele Ucraieni. Potrivit spuselor sale, Volodimir Zelenski are cu totul o altă intenție, fiind, de fapt, un pion al familiei președintelui SUA.

Sorin Ovidiu Vântu a și-a spus de foarte multe ori părerea pe care o are despre conflictul dintre Rusia și Ucraina. Afaceristul postează foarte des pe pagina sa de social media clipuri video, în care prezintă un alt context al războiul. De asemenea, acesta a mai explicat ce influențe poate avea conflictul militar din Ucraina, țara atacată de Vladimir Putin.

1. Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu îl face pe Volodimir Zelenski principalul responsabil al conflictului militar

Omul de afaceri îl acuză pe președintele Ucrainei ca fiind principalul responsabil pentru sângele care se varsă acolo.

„Cine este cu adevărat Zelenski? Un mafiot mărunțel, dirijat de mare mafie a familiei Biden. Un golan! Tot sângele care se varsă acolo e din vina lui.”, a spus omul de afaceri, pe contul lui de social media.

@florentinturcu #romania #romaniinuk #gunoius #fy #salvațiromânica #diaspora #tecuceni #pyedone ♬ original sound – Florentin Turcu

2. Sorin Ovidiu Vântu, despre Volodimir Zelenski: Este un papagal

„Bătălia este pentru o lume multipolară. Putin s-a ridicat împotriva americanilor. Fiecare glonț, fiecare obuz care se trage în Ucraina este o palmă dată americanilor și a guvernelor “marionetă” pe care americanii le susțin.

Doar o minte necoaptă poate să creadă că Rusia nu putea să ocupe Ucraina în 24-48 de ore. Forța militară a Rusiei este colosala. Este evident că nu și-au propus să dărâme Ucraina. Au sărit la bătaie contra americanilor”, a spus Sorin Ovidiu Vântu, într-un alt clip video.

3. Omul de afaceri avertizează că suntem una dintre țintele războiului

social media

„La ora actuală, generație, suntem cu adevărat expuși războiului. Ca niște dobitoci ce suntem, nu noi, ăia care ne conduc. Am acceptat ca armele trimise de occidentali să tranziteze România.

Orban nu a făcut-o, noi o facem, devenind astfel ținta rușilor. Este evident, generație, că Putin nu va evita să folosească arma atomică, iar noi suntem una dintre ținte, de boi ce suntem”, a mai spus afaceristul.