Sorin Bontea a dat temperaturi scăzute de la noi din țară pe un loc exotic, cu multe grade în termometre.

Sorin Bontea a profitat din plin din câteva zile libere și a decis să plece în vacanță. În timpul anului, Chef-ul abia dacă are timp să respire, așa că a decis să acum este momentul perfect pentru a se deconecta de la tot. Bontea și-a luat fiica, și-au făcut bagajele și au plecat departe de România.

CITEȘTE ȘI Asta-i pentru nostalgici! Cum arăta Sorin Bontea în urmă cu 10 ani când a debutat în televiziune

Sorin Bontea și colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au filmat de zori la cel mai recent sezon „Chefi la cuțite”. Cei trei chefi s-au luptat pentru a juriza cele mai bune farfurii și pentru a forma cele mai bune echipe. Deși pare ușor din fața televizorului, pentru Chef Bontea este destul de complicat. Juratul vrea să-și dea seama cine se potrivește cel mai bine în echipa sa.

În ultima perioadă, Sorin Bontea nu prea a avut timp să se relaxeze. Chef-ul a fost mereu implicat în proiecte care îl solicitau fizic și nu numai. În cazul lui, timpul este esențial. Drept dovadă, cum prindea câteva zile libere, cum se bucura de ele alături de familie.

Sorin Bontea, vacanță de vis alături de fiica lui. Unde au plecat cei doi
Social media

Sorin Bontea își încarcă bateriile departe de casă

Chef Bontea este un spirit aventurier. Chef-ul a demonstrat asta atunci când a participat la „Asia Express”. Sorin a venit acasă cu victoria, iar asta a făcut ca familia lui să fie mai mândră ca niciodată de el. Juratul de la „Chefi la cuțite” a lucrat mult timp pe vapor înainte de a deveni celebru. Așa că, pentru el, călătoriile sunt esențiale.

Acum, că fiica lui Miruna este o adolescentă în toată firea, Sorin Bontea a decis să plece într-o vacanță cu ea. Cei doi se distrează de minune împreună. Asta este vizibil din videoclipurile pe care Miruna le-a postat deja pe social media.

Deși nu au spus unde au aterizat, se pare că Bontea se bucură din plin de câteva zile petrecute în Spania. Ba mai mult, Chef-ul pare că știe, deja, tradițiile spaniole și a închinat un pahar așa cum se face, ca la carte.

 

@mirunahere_cum zice sefu

♬ original sound – ❌ox

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.