Sorin Bontea privește competiția prin ochii unul campion.

Sorin Bontea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Celebru jurat de la „Chefi la cuțite” este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Bontea nu iubește doar bucătăria, ci și adrenalina și aventura. Tocmai de aceea, în urmă cu mai bine de doi ani, aceasta a spus „da” provocării „Asia Express”.

Lui Sorin Bontea îi place să își descopere noi limite, dar și aptitudini. Când vine vorba despre bucătărie, aceasta nu trebuie să mai demonstreze nimic. Le-a arătat tuturor cât de priceput este și ce artă face în fiecare farfurie. Drept urmare, a avut nevoie de o provocare care să-l scoată din zona lui de confort și a primit.

Provocarea s-a numit „Asia Express” și a fost una dintre cele mai intense perioade din viața lui. Alături de bunul lui prieten, Răzvan Fodor, cei doi au pornit împreună în aventura vieții lui. Chiar dacă mulți nu credeau că o să reziste, ei bine, nu doar că au rezistat, dar au ajuns și în finală. Bontea a fost marele câștigător al sezonului, devansându-i la mustață pe Speak și Ștefania.

Sorin Bontea consideră că i-a ales pe cei mai buni

Ajuns acasă, celebru chef a povestit tuturor cum a fost această perioadă pentru el și cât de mult l-a marcat. Așa cum era de așteptat, pe traseu este mult mai greu decât pare la televizor. Deși a povestit totul și cu bune, dar și cu rele, se pare că tot a reușit să-l convingă pe colegul lui să accepte provocarea „America Express”.

Cătălin Scărlătescu a recunoscut că la insistențele lui Bontea a acceptat să plece în „America Express”. Deși știa că nu va deloc ușor, și-a asumat toate riscurile. În plus, faptul că a mers cu Doina a fost cel mai mare confort psihic pentru el. Și, așa cum era de așteptat, echipa preferată a lui Sorin Bontea este cea a colegului său.

„Ce ușor e în America Express din fața televizorului. Hai, Cătălin Scărlătescu. Fiți atenți că începe la 20.30!”, a scris Sorin Bontea, în dreptul postării distribuite pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.