Sorin Bontea este mândru de fiica lui. Astăzi a împlinit 18 ani

Sorin Bontea este mândru de fiica lui. Astăzi a împlinit 18 ani

Astăzi a fost un adevărat motiv de sărbătoare în familia celebrului bucătar de la emisiunea Chefi la cuțite. Fiica lui, Sorin Bontea, Miruna, a împlinit vârsta de 18 ani.

Nu doar majoratul fiicei sale a fost sărbătorit, ci și ziua de naștere a fiului său. Da, copiii celebrului bucătar sunt născuți în ani diferiți, dar la o zi distanță. Bucuros și mândru de copiii lui, Miruna și Iulian, Sorin Bontea a postat un mesaj emoționant pe pagina personală de Facebook. Acesta a ținut să amintească tuturor cât de mult ține la ei și cât de repede se scurge timpul.

„Mă uit la pozele astea și mă întreb când au trecut anii?! Azi e ziua Mirunei. Împlinește 18 ani. Mâine e ziua lui Iulian. Mă uit la pozele astea și încă mă simt tânăr…cât de cât. Mă uit la pozele astea și sunt mândru! La mulți ani, copiii mei!”, a scris juratul emisiunii „Chefi la cuțite”, spre bucuria fanilor, care i-au transmis mii de urări de bine.

Sorin Bontea este mândru de fiica lui. Astăzi a împlinit 18 ani

Miruna îi calcă pe urme lui Sorin Bontea

În familia lui Sorin Bontea, iubirea pentru gătit s-a moștenit. Mirunei îi place să gătească și nu ezită să-și arate talentul. A dovedit acest lucru într-unul din sezoanele Chefi la cuțite. Aceasta a venit în emisiune și a gătit prăjitura ei preferată – lava cake.

,,Îmi plăcea să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar”, a povestit atunci Miruna, foarte emoționată.

Sorin Bontea este conștient de abilitățile fetei sale. Acesta spune că adolescenta este specialistă în deserturi. Favoritele Mirunei sunt dulciurile cu ciocolată, pe care le prepară cu mult drag. Când au timpul necesar, cei doi chiar petrec momente împreună în bucătărie. Tatăl său o îndrumă și o ajută, iar rezultatele sunt mereu surprinzătoare.

 

Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa

Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa

Ana Maria Mocanu și Rareș s-au despărțit. "Ne-am iubit cu adevărat..."

Ana Maria Mocanu și Rareș s-au despărțit. „Ne-am iubit cu adevărat…”