Sore a lăsat agitația din Capitală și a plecat în weekend să se relaxeze. Aceasta a ajut-o alături pe fiica sa, cu care are și câteva obiceiuri specifice. 

Sore și fiica sa, Erin au plecat într-o destinație de poveste. Peisajul este unul de vis, iar munții te lasă, cu adevărat, fără cuvinte prin frumusețea lor. La doar câțiva zeci de kilometri de Brașov, se găsește locul scos parcă din cele mai frumoase basme.

Cele două au mers la Amfiteatrul Transilvaniei, un loc situat pe drumul dintre Câmpulung și Brașov. Mama și fiica s-au bucurat de zilele călduroase de toamnă, dar și de covorul de frunze multicolore care s-a așternut pe pământ.

Sore a postat și câteva fotografii din scurta lor vacanță și a scris câteva cuvinte. Aceasta are câteva obiceiuri cu fiica sa, de la care nu se abate. O dată pe săptămână fac clătite împreună și se îmbracă la fel. În fiecare primăvară filmează un anumit videoclip, iar toamna se bucură împreună de frunze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SORÉ (@soreonline)

„Ne place să avem tradiții, obiceiuri. De exemplu, vinerea facem clătite. O dată pe săptămână ne asortam ținutele, ca și cum am fi gemene. În fiecare primăvară facem un video în care suflă într-o păpădie iar toamna o poză în frunze. Deja ne uitam la amintirile din anii trecuți cu nostalgie.. îmi imaginez peste vreo 10 ani, 20, 30.”, a scris Sore pe rețelele de socializare.

Sore nu își laudă fiica excesiv

Sore este o mamă cool și asta o știm cu toții. Ea o învață pe fiica sa cele mai frumoase lucruri și îi oferă numeroase exemple pentru o viață cât mai frumoasă.

Recunoaște că nu o cocoloșește pe micuța Erin și o lasă să se descurce singură, în cele mai multe situații. Cu toate acestea, îi spune zilnic cât este de frumoasă, de iubită sau de puternică și cum va putea reuși orice.

„Când ne jucăm diverse jocuri o las să și piardă. Bineînțeles că se oftică, dar eu îi spun că nu mă mai joc cu ea dacă e ofticoasă, exact cum i-ar zice un copil, și atunci își revine. Îmi promite că o să învețe să piardă, doar să ne mai jucăm. Nu sunt genul de mamă care cocoloșește, dar sunt genul de mamă care îi repetă cât de bună este, cât de iubită este, cât de puternică este și cât de frumoasă este.

Pentru că este foarte frumoasă. Cred că orice copil are nevoie de validarea asta din partea părinților. Evident să nu fie exagerată și nepotrivită atunci când nu este cazul, dar este nevoie să plece cu încrederea asta.”, a spus artista în cadrul unui interviu.