Sore a avut parte de o tristețe profundă după ce aceasta și-a vândut mașina. Se pare că vedeta ținea foarte mult la această mașină. Tot ea ne spune și de ce a fost atât de atașată de vehicul printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Sore îi ține la curent pe fanii ei de fiecare dată și poartă cu aceștia discuții foarte interesante despre viața ei și nu numai. De exemplu, vedeta le-a mărturisit că și-a vândut mașina de curând și că a făcut cu greu acest pas. Talentata artistă mărturisește că acea mașină conta foarte mult pentru ea, motiv pentru care a ales să se despartă de ea abia acum.

Sore, confesiuni pe Instagram

Cu doar puțin timp în urmă, Sore a scris un mesaj pe InstaStory în care le explică fanilor ei care au fost motivele pentru care era atât de atașată de mașina sa. Dacă unii ar fi de părere că artista ar trebui să fie foarte bucuroasă pentru că urmează să-și achiziționeze o altă mașină nou-nouță, fanii acesteia au aflat că lucrurile nu stau deloc așa.

Se pare că Sore simte în acest moment că o parte din ea nu mai este, pentru că, pentru ea, mașina reprezenta un cumul de amintiri foarte frumoase pe care vedeta consideră că le va pierde odată cu vinderea mașinii. Cu toate acestea, Sore este optimistă și consideră acest pas un nou început în viața ei.

Sore, tristețe profundă după ce și-a vândut mașina. De ce a suferit vedeta după vechea mașină: ”E pentru prima oară când...„ FOTO

„Mi-am vândut mașina ieri. Azi merg cu o mașină din familie, însă realizez că e pentru prima oară în viață când simt melancolie că m-am despărțit de un obiect. Cred că este un semn de maturitate și de faptul că ne leagă amintiri și anumite obiecte ne aduc aminte de noi în diferite momente din viață. În stitul meu caracteristic, anume optimist, abia aștept să văd ce amintiri voi desena de acum încolo.”, a scris Sora pe InstaStory.

 

Sore, cum reșusește să-și mențină siluet de vis

Sore are o siluetă de invidiat chiar dacă a devenit mamă. Fanele sale nu încetează să o întrebe pe artistă ce face pentru a avea un trup tras prin inel, însă răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

”Merg de două ori pe săptămână la tenis și fac intermitent fasting. Adică de la ultima masă din zi, trec 16 ore până la prima din următoarea zi. Ăsta este programul meu normal, deci nu mă văd nevoită să fac ”ceva” pentru slăbit”, i-a spus Sore fanei sale care și-a dorit să primească un pont de la artistă, pe care l-a încercat și ea, pentru a slăbi mai repede.