Vedeta a pus la punct ultimele amănunte

Sore este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. După despărțirea de partenerul ei, cu care are de altfel o fetiță minunată, blondina a hotărât să facă o schimbare radicală. În urmă cu ceva timp, cântăreața a anunțat că se va muta în casă nouă alături de fiica sa. Demersurile pentru amenajarea completă a locuinței au prins contur în ultimele două săptămâni.

Vedeta, mai fericită ca niciodată

Frumoasă artistă a reușit să bifeze unul dintre cele mai mari visuri ale sale. După 8 ani de relație cu Mircea Julean, cântăreața a decis să pună punct și să înceapă o viață nouă. Astfel că, va locui de acum încolo alături de fiica sa în propria casă. Sore a făcut ultimele retușuri, a amenajat locuința în cele mai mici detalii, iar acum poate să se bucure liniștită de ceea ce a realizat.

Vedeta a recunoscut că a fost un proiect ambițios, pentru că și-a dorit să finalizeze totul în doar două săptămâni. Motiv pentru care, ea a intrat în rolul de șef de șantier și a încercat să conducă echipa de muncitori pentru a spori viteza de lucru. Blondina a glumit pe marginea acestui subiect și a dezvăluit că ar putea face o meserie și din leadership.

„Mi-am pus amprenta de la 0, asta e foarte important. Față de casele în care am mai locuit până acum, aceasta este una foarte călduroasă din punct de vedere al design-ului interior.

Am folosit foarte mult lemn și culori neutre. Camera fetiței este o mansardă absolut superbă cu mobila la îndemână, la înălțimea ei”, a declarat Sore.

@video.clipuri1 #sore #interviu #fy #2022 #bucuresti #videoclipuri1 ♬ original sound – videoclipuri1


Cântăreața a precizat că este foarte mulțumită de ce a reușit să construiască. În momentul în care se afla pe șantier, artista a ținut să o aducă și pe Erin, micuța sa, pentru a-i exemplifica dorințele sale. Astfel, camera fetiței a fost amenajată după mențiunile și doleanțele sale.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii