În urmă cu două săptămâni, Sore a anunțat că a pus punct relației cu tatăl fiicei sale.

Sore a fost invitată la podcastul lui Damian Drăghici, acolo unde a  făcut dezvăluiri despre relația cu Mircea Julean, tatăl fiicei ei, după despărțire. Ce a scos la iveală? 

Sore a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Mircea Julean

Sore a anunțat recent separarea de bărbatul cu care a format un cuplu timp de opt ani, printr-o postare pe rețelele de socializare. Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, artista a oferit primele declarații după despărțirea de Mircea Julean, tatăl micuței sale Erin. Deși nu mai formează un cuplu, Sore a avut numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului.

„E o relație veche, de 8 ani. Eu cred că ne suntem recunoscători unul altuia pentru că avem cel mai frumos și mai bun copil. Este o recunoștință care nu poate să fie depășită de absolut niciun alt om, pe Pământul ăsta.”, i-a spus Sore lui Damian Drăghici, în podcast-ul moderat de acesta pe YouTube.

foto: captură video

Cântăreața a dezvăluit că l-a cunoscut pe Mircea Julean prin intermediul Alinei Eremia, care le-a făcut cunoștință.

Prin Alina Eremia-Cupidon. Serios, așa a fost. Dacă Alina nu ar fi avut o idee într-o seară, nu aș fi ajuns aici, cu Erin în brațe. Chiar îi datorez.I-am spus și de fiecare dată o să-i spun, când o să am ocazia, că îi sunt recunoscătoare. Mi-a schimbat viața cum nu se putea mai frumos.”, a mai spus vedeta.

De ce nu s-a căsătorit cu tatăl fiicei sale

Sore nu s-a căsătorit niciodată cu Mircea Julean, deși bărbatul a cerut-o de soție în 2017. La un moment dat, interpreta mărturisea că nu este o prioritate pentru ea să se căsătorească și nici să îmbrace rochia de mireasă nu își dorea atât de mult. Vedeta tv a fost întotdeauna discretă cu viața personală, iar pe fostul ei partener prefera să-l țină departe de ochii presei.

„Da, am fost cerută în căsătorie. Însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine. Care este un factor de stres imens pentru miri și ar presupune un număr foarte mare de invitați. Pe care i-am avut deja la botez, am văzut ce înseamnă asta și cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.”, a spus Sore pentru Viva.ro.

Despre fostul partener al artistei se știe că este de profesie avocat, el preferând să stea departe de lumina reflectoarelor, chiar și în timpul relației cu blondina. Bărbatul a terminat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București și are propriul cabinet de avocatură.

Share.

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.