Cu puțin timp în urmă, Sore a dorit să împărtășească cu fanii săi stările pe care le-a trăit de după perioada sarcinii. Aceasta a dezvăluit secretul care a ajutat-o să dea jos kilogramele pe care le acumulase în timpul sarcinii.

Sore nu a ținut vreo dietă strictă. După ce a născut-o pe fiica sa, Sore ajunsese să cântărească 86 de kilograme. Fiind foarte ambițioasă și dorindu-și să ajungă la silueta sa de invidiat, Sore s-a stimulat și în 2 ani a ajuns să cântărească doar 56 de kilograme

„Vreau să vă spun că, dacă există ambiție, orice pe lumea asta este posibil. După naștere, acum 3 ani, cântăream 76 de kg (poza 1). La 2 ani după (în cea de-a două poză), 55 kg și așa mă mențin și acum. Nu trebuie să te înfometezi, nu trebuie să trăiești în sală, trebuie doar să fii determinat, să nu faci exces din nimic, să fii pozitiv și să îți proiectezi scopul. Doar așa îl poți atinge.  […] Da, nu am mâncat de 4-5 ori pe zi, doar de două ori, uneori și o dată, din cauza programului, dar nu m-am abținut de la paste, cartofi și dulciuri. Doar le-am moderat. Nu am mers zi de zi la sală, dar am făcut squash, wakeboard, snowboard și am dansat pe scenă, cu voi în fața scenei”, a declarat simpatica blondină pe contul său de Instagram.

Sore a dezvăluit cum a reușit să slăbească 21 de kilograme. Artista este în cea mai bună formă:„...nu m-am abținut de la paste, cartofi și dulciuri”
Ciao.ro

Sore nu putea mânca altceva decât paste

Cântăreața a povestit că a mâncat doar paste timp de 6 luni și că acest lucru nu a fost auto-impus. Pur și simplu, pastele au fost singura mâncare pe care corpul său îl putea tolera la acea vreme.

Totodată, cântăreața a susținut că a fost, pur și simplu, la voia sorții să slăbească atât de mult. Sore nu a fost de acord să respecte cu strictețe o anume dietă, lucru pe care l-a și făcut.

„Nu am ținut vreo dietă minune. Am renunțat la carne timp de doi ani și am mâncat doar paste, sushi și legume. Nu sunt o specialistă, vă spun doar ce mi s-a întâmplat. […] Am avut 6 luni în care am mâncat doar paste cu sos roșu sau paste cu somon. Corpul meu nu îmi permitea să mănânc altceva. A fost foarte ciudat. Mă săturasem, dar nu puteam să mănânc altceva”, a declarat Sore la un post de televiziune.