Sorana Cîrstea este una dintre cele mai apreciate sportive din țară. Ea a reprezentat România în cele mai importante competiții și s-a bucurat de numeroase premii. După participarea la Rolland Garros, a și-a îndeplinit o dorință pe care o avea de mult timp. 

Sorana Cîrstea se numără în top 50 tenismene în clasamentul WTA. Ea ocupă locul 38 și este foarte dedicată sportului în alb. Și-a dedicat viața antrenamentelor și competițiilor, iar rezultatul este unul pe măsură.

Aceasta a vorbit despre sumele uriașe de bani pe care le-a câștigat după ce a participat la Rolland Garros, dar și ce a făcut cu ele. Sorana Cîrstea a câștigat în jur de 125.000 de euro în urma competiției și s-a bucurat foarte mult de bani.

Social media

Tenismena a pus ochii pe un magazin al unui designer foarte cunoscut, iar, după ce s-a sfătuit pe tatăl ei, a mers să-și cumpere o geantă. Sorana Cîrstea deține și în prezent achiziția și o poartă cu drag, deși au trecut atâția ani

„La Rolland Garros a fost cea mai mare sumă pe care o câștigasem până atunci. 125.000 de euro a fost. Îmi aduc aminte că mi-a spus tata, noi treceam în fiecare zi prin fața unui magazin faimos, cu genți, iar mie mi  se scurgeau ochii. I-am spus eu că dacă aș câștiga, aș vrea să-mi iau o geantă de acolo. Tata mi-a zis că „ok, ai avut o săptămână bună, hai să-ți iei geanta.”

Îmi aduc aminte că am intrat în magazin, a fost prima geantă de firmă pe care am cumpărat-o. Am cerut să-mi arate cea mai ieftină geantă pe care o aveau. Încă o am și astăzi, o port cu drag. Deși eu câștigasem o sumă colosală, mi s-a părut mult. Până să ajung să câștig, am cheltuit foarte mult bani. Dacă nu câștigam, eram doar pe minus odată cu trecerea timpului.”, a spus Sorana Cîrstea în podcastul moderat de Speak.