Ana Beregoi este sora mai mică a artistei Iuliana Beregoi. Aceasta a făcut pași în dans și muzică, ajungând să aibă un public al ei, format în majoritate de adolescenți. Pe lângă acestea, Ana este prezentă și pe rețelele de socializare unde are o mulțime de fani.

La doar 15 ani Ana Beregoi este un artist complet, ea dansează și cântă pentru a-și face show-urile cât mai bune. Totodată, fanii o pot găsi și pe rețelele de socializare, unde este foarte activă. Are și un canal de Youtube, unde povestește întâmplările din viața de zi cu zi sau ce se întâmplă la școală.

Iuliana este un fenomen pe Youtube, având milioane de vizualizări pe piesele sale, iar Ana îi calcă pe urme. Aceasta a participat la emisiunea „Next Star”, unde a făcut un adevărat show de dans folosindu-se de hoverboard. Pe Instagram are o comunitate de aproape 600.000 de urmăritori. Ana își vede sora ca pe un exemplu și recunoaște că aceasta a ajutat-o cu multe sfaturi în cariera sa.

„O văd pe Iuliana ca pe un exemplu. Datorită ei am și început să filmez pentru că ea mi-a dat curajul să fac și eu filmulețe. Ea m-a încurajat să mă exprim în fața camerei, deci datorită ei am prins curaj să vorbesc în fața camerei. Când m-am apucat nu exista TikTok, se numea Musicaly. Fac asta de la 8-9 ani. Pe Instagram, Iuliana m-a ajutat să-mi fac toate conturile. La început, ea nu făcea prea des, eu făceam mai mult pentru că îmi plăcea să dansez mai mult decât ei.”, a spus Ana Beregoi într-un interviu pentru Ego.ro

Ana Beregoi: „Nu pot să aleg”

Cele două surori sunt foarte diferite în ceea ce privește stilul muzical. Deși Ana a ajuns cunoscută pentru calitățile sale de dansatoare, iubește să cânte și o face cu multă plăcere. În momentul de față, consideră că are destul timp încât să le facă pe toate, fără a fi nevoită să aleagă.

Ea merge la școală și recunoaște că îi place să învețe lucruri noi. Deși are momente în care lipsește de la ore pentru că are concerte sau filmează pentru videoclipurile sale, are timp să recupereze și de asemenea, are și mulți prieteni.

„Nu pot să aleg între dans și cântat pentru că în timp ce cânt și dansez, în timp ce dansez, eu cânt în mintea mea. Muzica este totul pentru mine. Suntem foarte diferite. Eu sunt mult mai energică și am stilul ăsta de sportivă, ca să zic așa, în timp ce ea este genul acela mai firav, îngeraș. Am început să am concertele mele, unde nu mă intersectez neapărat cu Iuliana. O să am acum, pe 28 mai, unul în parcul Herăstrău și sunt foarte emoționată. Sunt foarte fericită că am ajuns până aici, să am un concert în care să fiu alături de toți prietenii mei.”, a mai adăugat Ana.