Au trecut patru ani de când Denisa Răducu a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, cancer la ficat, la doar 27 de ani

Denisa a strâns orice bănuț câștigat din concerte. A reușind să își cumpere un apartament de lux în București, dar și o mașină. După deces, toate aceste bunuri i-au revenit Adelinei, sora ei. Familia Denisei încă nu poate accepta dispariția Denisei. De când cântăreața s-a stins din viață, părinții și sora ei par să nu-și mai revină din șoc. Acest lucru se poate vedea și după cum familia ei vorbește încă în interviuri, și după cum încă îi onorează viața. În cadrul emisiunii ”Wowbiz”, sora regretatei artiste a făcut mărturisi emoționante.

A plecat prea devreme

@robeert___17.11##denisa ##denisaraducu ##artist ##4ani ##tiktok ##durere ##romania ##rip ##fy♬ sunet original – 🙏🕊Fan: Denisa Raducu 🕊🙏

”Aici sunt pantofii, exact unde și i-a lăsat ea. Exact așa cum și i-a lăsat ea de ordonați, exact așa cum scria ea pe cutii, cu ce are ea în cutii și așa mai departe. Sunt exact pantofii de ocazii, de rochițe pe care și le cumpăra. Nu oricine…Da, și de scenă.” a spus sora Denisei. Întrebată ce i-ar fi spus dacă ar fi știut că este ultima noapte, sora artistei a declarat : ”Nu știu dacă as fi avut să-i spun ceva așa…ca de ultima dată pentru că în fiecare zi spuneam aceleași lucruri. Chiar dacă aș fi știut că e ultima noapte, nu știu dacă aș fi putut să-i spun ceva.” 

Atunci când artista a aflat că este bolnavă nimeni nu a vrut să accepte situația. Familia ei a făcut tot posibilul ca Denisa să-și revină. Cu sprijinul familiei, Denisa a mers și la o clinică de specialitate din Viena. Acolo medicii au supus-o unui tratament de ultimă generație. Din păcate nimic nu a funcționat.

„Când a aflat diagnosticul a fost singură. Apoi ne-a sunat. Nu ne venea să credem, am sunat-o şi mi-a spus: Două tumori. E, cum două tumori? Şi apoi a mers mai departe la doamna profesor. Şi a fost acelaşi diagnostic. A fost un şoc pentru toată lumea. Dacă ar fi mers mai devreme la medic probabil ar fi fost şanse…” , a declarat mai de mult, sora Denisei.