Sophia Loren și-a petrecut ziua de naștere in 20 septembrie, alături de copii şi nepoţi și se simte foarte fericită chiar și la această vârstă.

Chiar dacă anii au trecut foarte repede, vedeta arată minunat și emană multă energie în jurul său. Sophia Loren este una din cele mai incântătoare actriţe din lume și a uimit prin frumusetea și zambetele ei.

Ea spune că frumuseţea ei se datorează consumului zilnic de uleiului de măsline, pe care îl folosește și pe faţă, de aceea nu are riduri dar si consumului de paste integrale, foarte bune pentru sanatate.

 

Copiii și nepotii o iubesc foarte mult și adoră să petreacă timpul cu ea. Fiul cel mic, Edoardo Ponti, în vârstă de 48 de ani, este regizor de film. Împreună cu Ugo Chiti, el a scris scenariul pentru filmul “La vita davanti a sé”, de la care are așteptări majore. Sophia Loren joacă în acest film care va apărea în martie anul viitor.

Filmul a luat naștere din transpunerea unui roman francez care a făcut furori în toată lumea, roman care a fost scris de Romain Gary. După acest roman a mai fost făcut un film, în care a jucat Simone Signoret şi a obţinut un Oscar, în 1978. Edoardo Ponti speră ca anul viitor și filmul lui sa fie cotat la fel de bine.

Sophia Loren a avut o copilărie grea insă de la 16 ani viața ei s-a schimbat radical. Atunci a participat la concursul Miss Italia, unde juriul a înțeles că este cu adevarat speciala și a creat pentru ea premiul Miss Eleganţă. Imediat după aceea, obține câteva roluri mici în filme și de atunci ea a jucat în 101 filme.

Sophia Loren este o actriță foarte iubită atât în Italia cât și în întreaga lume. A debutat în filmul “Quo vadis” și apoi a ajuns să joace într-un singur an în 15 filme. Sophia este o actriță celebră care rămâne vie în istoria cinematografiei. Ea are o stea care o reprezintă pe Bulevardul celebrităţilor din Los Angeles.