Actrița are un stil de viaţă sănătos care presupune fără discuţie şi mult sport, găseşte întotdeauna timp şi pentru asta. Mai ales că acum se află în izolare ca noi toți. Cum nu poate alerga în aer liber, ea optează pentru bicicleta eliptică.
Trupul unui actor este cumva, grosso modo spus, instrumentul său, astfel că de-a lungul carierei sale, asemenea unui sportiv, trebui să devină un nutriționist și bucătar deopotirvă.
Un stres continuu despre ce nu trebuie să mănânci nu este permis frumoaselor actrițe, așa că Ioana, a învățat să gătească gustos și sănătos.
Somonul sau somonul de Atlantic, somonul atlantic (Salmo salar) este un pește teleostean, răpitor, migrator, din familia salmonide (Salmonidae), răspândit în bazinele hidrografice nord-atlantice. Este un pește cu mare valoare economică și pentru pescuitul sportiv.
Somon la cuptor o rețetă simplă propusă de Ioana Ghinghină
Un pește delicios, o rețetă bună-bună pentru pofticioși
- somon dezosat
- 1 portocală
- 1 lingură de ulei de măsline
- 2 linguri de vin albă
- 1 ceașcă cu apă
- Sare și piper, după gust
-
Bucata de somon se taie în 4 bucăți, cam de o palmă și se așează într-un vas de iena. Se condimentează cu sare și piper după gust.
-
e lasă peștele deoparte, și separat se prepară sosul din jumătate de portocală, o lingură ulei de măsline, două linguri de vin alb și o ceașcă de apă.
-
Se toarnă sosul cu grijă peste toate feliile de somon, iar apoi peste fiecare bucată de pește, se pune o felie de portocală. Apoi se presară cimbru și se bagă la cuptor, acoperit cu capacul de la vasul de iena.
-
Se bagă în cuptorul încins la 220 de grade, timp de aproximativ 30 minute. Primele 20 de minute acoperit, iar în ultimele 10 minute fără capac!