Lumea rock-ului din America și-a mai pierdut o stea.

Ric Ocasek, solistul trupei The Cars, în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort pe stradă Sâmbătă, în New York.

Poliția din New York a primit un apel de urgență care îi anunța că un bărbat a fost găsit inconștient pe una din străzile din New York. Identitatea bărbatului a fost confirmată ulterior, organele de poliție confirmând că este vorba de Ric Ocasek.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Moartea lui pare să fi fost produsă de cauze naturale, pe corpul solistului nefiind găsite alte semne ale unor agresiuni care i-ar fi putut provoca moartea. Familia acestuia încă nu a oferit mai multe detalii.

Trupa The Cars a fost una dintre cele mai cunoscute trupe rock din America între anii 1970 si 1980. S-au facut cunoscuți prin hit-uri precum „My Best Friend’s Girl” sau „Drive”. În anul 2018, trupa a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame.

Ocasek a fost căsătorit cu modelul  Paulina Porizkova, cei doi întâlnindu-se pe platourile de filmare ale videoclipului melodiei „Drive”, în anul 1984. Cei doi au fost căsătoriți 28 de ani, divorțul fiind anunțat de către cântăreț anul trecut, în 2018.

Rock star-ul s-a făcut cunoscut prin imaginea sa extravagantă. Părul lui negru și lung, precum și ochelarii negri pe care îi purta mereu i-au marcat stilul.

The Cars s-au bucurat de un succes deosebit, multe dintre melodiile lor fiind adesea întâlnite în topuri, alături de alți artiști cunoscuți.

sursa: thesun.co.uk