Lumea rock-ului din America și-a mai pierdut o stea.

Ric Ocasek, solistul trupei The Cars, în vârstă de 75 de ani, a fost găsit mort pe stradă Sâmbătă, în New York.

Poliția din New York a primit un apel de urgență care îi anunța că un bărbat a fost găsit inconștient pe una din străzile din New York. Identitatea bărbatului a fost confirmată ulterior, organele de poliție confirmând că este vorba de Ric Ocasek.

Moartea lui pare să fi fost produsă de cauze naturale, pe corpul solistului nefiind găsite alte semne ale unor agresiuni care i-ar fi putut provoca moartea. Familia acestuia încă nu a oferit mai multe detalii.

Trupa The Cars a fost una dintre cele mai cunoscute trupe rock din America între anii 1970 si 1980. S-au facut cunoscuți prin hit-uri precum „My Best Friend’s Girl” sau „Drive”. În anul 2018, trupa a fost inclusă în Rock & Roll Hall of Fame.

Ocasek a fost căsătorit cu modelul  Paulina Porizkova, cei doi întâlnindu-se pe platourile de filmare ale videoclipului melodiei „Drive”, în anul 1984. Cei doi au fost căsătoriți 28 de ani, divorțul fiind anunțat de către cântăreț anul trecut, în 2018.

Rock star-ul s-a făcut cunoscut prin imaginea sa extravagantă. Părul lui negru și lung, precum și ochelarii negri pe care îi purta mereu i-au marcat stilul.

The Cars s-au bucurat de un succes deosebit, multe dintre melodiile lor fiind adesea întâlnite în topuri, alături de alți artiști cunoscuți.

sursa: thesun.co.uk