Îndrăgita artistă Sofia Vicoveanca a fost invitată în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”. În cadrul acestui episod, interpreta a vorbit despre faptul că l-a cunoscut pe tatăl său abia când era la școală. Acest lucru s-a întâmplat atât de târziu din cauza faptului că bărbatul a fost luat prizonier de război în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

În timp ce Sofia Vicoveanca și mama sa s-au refugiat în România, tatăl său a avut un destin diferit. Bărbatul a fost obligat să meargă să lupte pe front, potrivit regulilor de la acea vreme. Pe atunci, cântăreața avea doar trei ani, iar din această cauză nu are foarte multe amintiri de la acea vreme. Cu toate acestea, i s-a întipărit în minte momentul în care s-a revăzut cu tatăl său. Fericirea a fost cu atât mai mare încât nici nu se mai gândea că bărbatul ar putea să se mai afle în viață.

„A rămas prizonier la ruși..”

Sursa: Social media

„Pruncul meu mănâncă aceeași pită și cunosc acest lucru. Am încercat să nu mă dau de gol. În acele două zile, m-au urmărit lacrimile mamei mele. Când s-a declanșat războiul, n-am amintiri, aveam vreo doi ani și jumătate, trei ani, cam așa.

Tatăl a plecat, a fost concentrat, a fost în război, a rămas prizonier la ruși și m-a găsit școlăriță. Nici nu mai știam dacă trăiește…” a declarat Sofia Vicoveanca în episodul podcastului „Altceva cu Adrian Artene”, notează VIVA!

Războiul dintre Rusia și Ucraina din zilele noastre este cu atât mai dureros cu cât artista rememorează ceea ce s-a întâmplat în urmă cu mulți ani.

„Acum retrăiesc totul. Poate că, dacă nu s-ar fi întâmplat din evenimentele acestea urâte care decurg acum, nu aș fi atât de afectată, dar nu am putere să fac nimic. Domnul hotărăște fiecare clipă și mă rog neîncetat, El poate face minuni. Lacrimile celor care acum suferă să știți că sunt împreună cu ale mele. Mă rog pentru liniștea lor, pentru pace, nici nu am putere să mai spun ceva. Dumnezeu să îi ajute să nu trăiască vremuri grele, dar de fapt le trăim.” a declarat în trecut Sofia Vicoveanca, pentru Wowbiz.