Ștefan Bănică Jr. a invitat-o pe Sofia Vicoveanca să cânte alături de acesta, de Crăciun. În cele din urmă, artisa a acceptat. Totuși, ea a decis că nu mai dorește să cânte pe scenă alături de artist. Care este motivul? 

Sofia Vicoveanca se poate mândri cu o carieră de succes, de peste 60 de ani. Cu toate acestea, emoțiile nu o ocolesc pe îndrăgita artistă. Recent, interpreta a povestit unul dintre cele mai stânjenitoare momente care au avut loc în trecut. Ștefan Bănică Jr. a rugat-o să cânte cu acesta pe scenă. Însă, artista a fost foarte aproape de a refuza.

social media

Care a fost motivul pentru care Sofia Vicoveanca nu a mai vrut să cânte alături de Ștefan Bănică Jr.

În urmă cu aproape un deceniu, Ștefan Bănică Jr. a invitat-o pe Sofia Vicoveanca să cânte pe scenă alături de el. Cei doi ar fi trebuit să cânte la spectacolul de Crăciun, la Sala Palatului. Inițial, artista a acceptat, dar în cele din urmă, a considerat că a făcut o greșeală.

Ștefan Bănică Jr. a invitat-o pe artistă să cânte cu el în luna iunie. Sofia trebuia să cânte o piesă pe care o înregistrase, dar nu mai apucase să o interpreteze în fața unui public larg. Așadar, din cauza emoțiilor, Sofia Vicoveanca a decis să nu mai cânte alături de Ștefan Bănică Jr. În cele din urmă, fiul acesteia a încurajat-o, iar acest lucru a ajutat-o enorm.

„Am fost foarte bucuroasă, apoi i-am spus, ‘Eu am înregistrat această piesă, dar nu am cântat-o niciodată… mai ales în fața publicului!’. Atunci am vrut să renunț, dar băiatul meu mi-a zis, ‘Mamă, până în iarnă înveți tu piesa’.

Și a avut dreptate. Am venit, am repetat două zile cu orchestră, cu lume, cu aparatură, cu tot. Înainte de a intra în spectacol, m-a pus Sfântul să mă uit în sală…”, a povestit Sofia Vicoveanca.

Sofia Vicoveanca a uitat versurile în timpul spectacolului

Cu toate că are un număr imens de fani și o experiență de peste 60 de ani pe scenă, atunci când a trebuit să cânte un refren ales de Ștefan Bănică, artista a uitat versurile. Aceasta s-a simțit foarte stânjenită la acel moment. Însă, Ștefan Bănică Jr. și-a dat seama și a început să cânte el refrenul, iar în cele din urmă concertul a decurs normal.

„Când am văzut, mi-am zis ‘Ce caut eu aici?’. Ștefan îmi trimisese un refren pe care să îl cânt eu la intrare și am uitat tot.

Nu știam nimic. Eram speriată că trebuia să intru. Ditamai omul, cu ani de cântec în spinare, m-am dus și nu știam nimic. Când am intrat, Ștefan a intuit că e o problemă și a început să cânte el, apoi totul a decurs normal” , a mai spus Sofia Vicoveanca.