Duminică, 21 noiembrie, Benone Sinulescu a fost înmormântat cu onoruri militare la Cimitirul Eternitatea din Arad. Acesta a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, cât și de mulți artiști cu care a colaborat de-a lungul vremii. 

Cu toate acestea, una din colegele și prietenele dragi ale cântărețului nu a participat la tragicul eveniment. Sofia Vicoveanca se afla tocmai la Suceava, la Vicov, unde are locuința. Vedeta i-a transmis un mesaj simbolic lui Benone în cadrul unei emisiuni TV, unde a răbufnit în lacrimi.

„Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă! Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn. Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman. Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”, a spus îndurerată interpreta de muzică populară.

Ce cuvinte frumoase i-a adresat Sofia Vicoveanca regretatului ei prieten?

Bucovineanca și-a exprimat regretul că nu a reușit să se mai întâlnească cu Benone în ultima perioadă din cauza pandemiei, precum și din cauza problemelor de sănătate ale artistului. Sofia a emoționat audiența în momentul în care a spus că speră să se revadă în viața de apoi și că ar fi vrut din tot sufletul să îi fie alături pe ultimul drum.

„Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone? Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească.”, a declarat Sofia Vicoveanca în cadrul unei emisiuni TV.

Sofia Vicoveanca a lipsit de la înmormântarea lui Benone Sinulescu. De ce nu a putut fi prezentă
Facebook

Vedeta nu știa că își va lua rămas bun de la Benone Sinulescu pentru ultima dată de ziua lui

Sofia Vicoveanca știa că Benone Sinulescu avea probleme de sănătate în ultima perioadă, însă nu s-a gândit că prietenul ei îi va urma drumul lui Petrică Mâțu Stoian. L-a sunat de ziua lui, însă nu au reușit să vorbească. Cântăreața a fost devastată când a primit vestea despre decesul lui. Lumea muzicii populare românești este îndoliată după plecarea la ceruri a celor doi mari artisti.

„El rămâne un exemplu, un reper. Știindu-l bolnav, l-am sunat de ziua lui și nu mi-a răspuns. Nu mai… Eu țin legătura, fiind singură, de atâția ani, mai stau pe lângă televizor și mă interesează. Știam că e bine, bolnav, dar a fost îngrijit deosebit de bine”, a mai spus Sofia Vicoveanca.