Reclamă
Reclamă

Un incident grav a avut loc în Timișoara, unde un șofer drogat a lovit intenționat cu mașina un polițist local. Tânărul în vârstă de 26 de ani staționa pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Scandalul a început când agenții l-au amendat pentru încălcarea legii, moment în care șoferul a devenit agresiv verbal și fizic. Acesta a aruncat cuvinte acide la adresa polițiștilor, spunând: „Îți doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îți țin minte fața”. Ulterior, șoferul a lovit cu intenție un polițist și a încercat să fugă.

„Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă.

Reclamă

În încercarea de a-l opri, colegul agentului rănit a folosit spray-ul paralizant. Șoferul a fugit din mașină, dar a fost în cele din urmă imobilizat. Testul de droguri a arătat că tânărul era pozitiv la canabis. Polițistul rănit la mână a fost transportat la Spitalul Municipal din Timișoara pentru îngrijiri medicale.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro