Reclamă
Reclamă

Un șofer din Capitală este cercetat sub control judiciar după ce a lovit cu mașina o femeie pe trecerea de pietoni și a plecat de la locul accidentului. Bărbatul a crezut că va scăpa de acuzații dacă îi oferă victimei o sumă de bani și o pereche de cercei. După câteva ore, însă, femeia a ajuns la spital, întrucât starea ei s-a agravat, informează News.ro.

Accidentul a avut loc duminică seara, pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. Femeia voia să treacă drumul pe la trecerea de pietoni, când a fost lovită de mașina bărbatului de 50 de ani.

Ca să scape de orice acuzații, șoferul i-a propus victimei un troc: o sumă de bani și o pereche de cercei în schimbul tăcerii. Femeia a acceptat și a mers spre casă.

Reclamă

În urma accidentului, însă, femeia a fost rănită. În aceeași seară, în jurul orei 20:30, după ce starea ei de sănătate s-a înrăutățit, victima a solicitat o ambulanță la domiciliu. A fost transportată la spital și s-a văzut nevoită să spună ce s-a întâmplat, de fapt.

Polițiștii au deschis o anchetă și, câteva ore mai târziu, l-au prins pe suspect.

„În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a condus un autovehicul pe str. Preciziei, din direcţia bd. Iuliu Maniu către str. Valea Cascadelor, iar la un moment dat a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului i-a oferit victimei o sumă de bani şi o pereche de cercei, apoi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Marţi, bărbatul de 50 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, care a dispus pe numele lui măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. El este cercetat penal pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro