Un șofer de tir din România a fost găsit mort în cabina sa, într-o parcare din Germania. Acesta avea o vârstă foarte fragedă, 19 ani și era angajat de foarte puțin timp.

Conform declarațiilor celui care l-a găsit, băiatul stătea întins și părea că doarme. Motorul camionului era pornit, iar luminile erau aprinse. Imediat cum a observat că de fapt băiatul nu respira, colegul său a decis să cheme imediat poliția.

Imediat după sosirea poliției, bărbatul care a descoperit cadavrul a postat anunțuri pe Facebook, încercând să afle identitatea acestuia. Anunțul s-a răspândit rapid, iar familia lui a fost anunțată de tragicul eveniment.

Au fost efectuate ulterior cercetări și s-a descoperit că tirul era staționat în parcare de mai bine de 13 ore. Cu toate astea, există o probabilitate foarte mare ca băiatul să fi murit cu puțin timp înainte să fie găsit.

Colegul său a declarat că pe corpul băiatului erau vânătăi, semne ale unei posibile agresiuni. S-a dovedit ulterior că acesta a murit din cauza unui infarct.