Reclamă
Reclamă

Un șofer de camion din Texas a salvat un băiețel în vârstă de un an pe care l-a văzut târându-se de-a lungul unei autostrăzi aglomerate din Louisiana. Copilul a supraviețuit singur timp de două zile, în ciuda furtunilor puternice declanșate de uraganul Beryl.

Reginald Walton, care lucrează pentru DHL Supply Chain, l-a observat pe copil în apropierea unei secțiuni a unei autostrăzi din Louisiana, lângă granița de sud-vest a statului, informează The Guardian. „În timp ce mergeam pe autostradă, am observat în dreapta, deasupra unui terasament, o imagine a ceea ce am crezut că poate este o păpușă pe care cineva a aruncat-o pe fereastră,” a spus Walton pentru KADN News 15. „Dar în timp ce treceam pe lângă ea, am văzut-o mișcându-se și m-am gândit că arăta ca un copil.”

Șoferul s-a oprit imediat și a sunat la 911, numărul serviciului de urgență. Copilul a fost transportat la un spital local, unde a fost găsit într-o stare remarcabilă, conform autorităților care au comunicat informațiile într-o conferință de presă marți. Uraganul Beryl a lovit zona cu ploi și vânturi puternice timp de câteva zile.

Reclamă

„Acest copil a petrecut două zile în aer liber pe marginea autostrăzii,” a spus șeriful din Calcasieu, Gary Guillory, conform Associated Press. „Mulțumim lui Dumnezeu că șoferul l-a văzut. Îl privim pe acest băiețel de un an ca pe copilul nostru minune, pentru că este încă în viață.”

Bebeluşul a fost văzut în apropierea locului unde fratele său de patru ani a fost descoperit mort luni, a informat KADN News 15. Cadavrul copilului de patru ani a fost găsit într-un lac din zonă, a relatat Associated Press.

Ambii copii au fost văzuți ultima dată sâmbătă, când se aflau cu mama lor, Aaliyah Jack, în vârstă de 25 de ani. Femeia a fost arestată în Mississippi pentru că nu a raportat dispariția copilului de un an.

Într-o declarație pentru The Guardian, un reprezentant al biroului șerifului din Calcasieu a declarat că o anchetă în cazul celor doi copii este în desfășurare. „Acesta este un incident tragic pe care detectivii noștri îl investighează în prezent,” a spus Guillory. „Din fericire, am reușit să-l găsim pe copilul de un an, care a fost dus la un spital local pentru a fi verificat. Acum este în siguranță și se află în grija autorităților.”

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro