Reclamă
Reclamă

Un șofer de 18 ani din județul Dâmbovița a rămas pieton pentru 60 de zile, după ce a fost filmat de un localnic în timp ce circula pe contrasens, într-un sens giratoriu din Târgoviște. Imaginile devenite virale pe rețelele sociale au fost văzute și de polițiști, care au reușit să îl identifice pe tânăr 4 zile mai târziu, scrie Agerpres. Pentru fapta lui, șoferul a fost amendat și cu 990 de lei.

Imaginile cu un tânăr la volan, care conduce pe contrasens în sensul giratoriu de pe bulevardul I.C. Brătianu din Târgoviște, au fost surprinse sâmbătă, 29 iunie 2024.

Videoclipul de nici 15 secunde a fost publicat apoi pe rețelele sociale și a devenit, în scurt timp, viral. Imaginile au ajuns și la polițiști, care au demarat imediat verificări, pentru a afla identitatea tânărului de la volan.

Reclamă

„Având în vedere imaginile video care au fost publicate pe o reţea de socializare în care un conducător auto circulă pe sensul opus de mers, în proximitatea unui sens giratoriu de pe raza municipiului Târgovişte, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele: la data de 2 iulie, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au identificat conducătorul auto care apare în imaginile video, şi anume un tânăr de 18 ani, din I.L. Caragiale, care, la data de 29 iunie, ar fi condus autoturismul pe bulevardul I.C. Brătianu, pe sensul opus de mers”, au transmis reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

Şoferul, în vârstă de 18 ani, a fost amendat cu 990 de lei și a rămas și fără permisul de conducere pentru 60 de zile.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro