Un bărbat de 28 de ani, responsabil pentru un accident mortal în Râmnicu Vâlcea, a fost reținut pentru 24 de ore. În urma incidentului petrecut vineri seară, o persoană a decedat și alte patru au fost rănite. Printre victime se numără și doi copii, care au primit îngrijiri medicale la spital.

Momentul în care șoferul, care se afla sub influența alcoolului, a intrat pe contrasens și a cauzat accidentul, a fost fixat de camerele de supraveghere din zonă. Conform martorilor, chiar înainte de producerea nenorocirii, acesta fusese observat conducând cu viteză excesivă și angajându-se în curse ilegale cu alte autovehicule pe străzile orașului.

Întrebat la locul accidentului să efectueze testul cu etilotestul, șoferul a refuzat, motiv pentru care a fost transportat la spital. Acolo, analizele au confirmat prezența alcoolului în sânge. Victima fatală a acestui grav incident este un bărbat de 58 de ani, iar investigațiile sunt în continuare în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la producerea accidentului.