O nouă platformă creată pentru românii care au nevoie de sprijin, pentru a depăși criza cauzată de Coronavirus și măsurile dictate de aceasta.

Reclamă

De această fată este vorba despre o inițiativă a Partidului Social Democrat, care a anunțat astăzi lansarea platformei alaturidetine.ro. Social democrații își propun astăzi să vină mai aproape de populație, prin sprijinirea celor care au nevoie de aprovizionare, sau care pur și simplu se simt singuri și nu au cu cine comunica.

„A fi solidar înseamnă a fi alături de ceilalți în momentele dificile.

#Alaturidetine.ro a fost creat pentru a veni în sprijinul celor aflați în nevoie, celor care se simt singuri sau pur și simplu a celor care vor să fie ascultați.

Partidul Social Democrat vă ascultă și vine cu soluții, în orice colț al țării.” se arată într-o postare a PSD.

Aleșii locali își arată disponibilitatea de a-i sprijini pe cetățeni cu probleme din cele mai diverse, inclusiv cumpărături sau consultanță juridică.

„Aleșii locali și parlamentarii PSD sunt aici pentru tine și vor găsi soluții pentru problemele legate de: aprovizionare (alimente și medicamente), asistență medicală, asistență juridică, consultanță financiară.

Nimeni nu este la adăpost în fața crizei provocată de coronavirus. Însă, prin implicare, putem să aducem puțină alinare celor care au nevoie. Alătură-ni-te! Dacă ai cunoștințe sau prieteni care au nevoie de ajutor, distribuie pe rețelele de socializare!

Izolarea nu înseamnă abandon!”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de socializare a PSD.

Platforma social democraților se adauga numerelor de telefon TelVerde puse la dispoziție de oficialități pentru informații despre Coronavirus, sau consiliere psihologică, pentru persoanele care trec prin stări de anxietate.