Șocant! Un turist și-a făcut nevoile în mijlocul ruinelor din Machu Picchu

Reclama

Reclama

Cinci turiști au fost arestați de poliția din Peru și vor fi deportați de urgență în țările din care provin, după ce aceștia au adus pagube ruinelor din Machu Picchu. Unul dintre turiști a fost surprins în timp ce desprindea o bucată de piatră din perete. Cei cinci provin din Franța, Chile, Brazilia și Argentina.

Al șaselea membru al grupului este reținut de polițiști și urmează să fie trimis în judecată după ce acesta și-a făcut ambele nevoi în mijlocul ruinelor. Pedeapsa pentru astfel de incidente este dură, legea din Peru menționând o perioadă de minim patru ani de arest.

Reclama

Nu este prima dată când autoritățile din Peru sunt nevoite să intervină în asemenea situații, în 2017 un grup de tineri ajungând după gratii în urma desenatului cu sprayuri pe un zid din cadrul ruinei.

O pagubă majoră ruinelor a fost produsă în anul 2000, când o macara uriașă a căzut peste un zid și a dărâmat o parte din el, acțiune petrecută în timpul filmării unui spot publicitar pentru bere.

Ruinele din Machu Picchu datează din secolul al 15-lea, fiind descoperite în 1911. Acestea sunt situate la o altitudine de 2.430 de metri și au aparținut imperiului Inca.

Advertisement
loading...

ReclamaReclama

Comentează știrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0

Comentarii

0 Comentarii