Un incident extrem de grav s-a petrecut în Mireșu Mare, unde sunt acuzații venite din partea a cinci familii ce acuză un organ de polițe pentru agresiune fizica asupra unor minori.
Tatăl unuia dintre minori spune că totul a început de la declarația dată la politie de către un vecin, ce acuza 5 tineri de acte de teribilism, aceștia potrivit declarației i-au spart geamurile de la casă și l-au agresat.
Tatăl minorului spune că “ S-au făcut cercetări și s-a stabilit despre cine a fost vorba. Copilul meu în vârstă de 12 ani nu a fost implicat. Astăzi a venit la școală polițistul din comună și a dus cinci copii la doamna directoare. Acolo i-a luat tare polițistul și i-a lovit. Pe copilul meu l-a lovit peste cap de și-a mușcat limba. Și pe copilul vecinului i-a tras o palmă. De fapt pe toți i-a lovit, crezând că așa va rezolva cazul de duminică. Când am aflat ce s-a întâmplat cred că am avut 200 tensiunea. Am mers la poliție dar nu l-am găsit pe domnul polițist. L-am sunat de mai multe ori. M-a sunat și m-a întrebat de ce l-am înjurat. Cum să lovești un copil de 12 ani iar directoarea să asiste fără să îi spună nimic. Merg să depun plângere la Baia Mare poimâine. Și vă mai spun: nu sunt singurele probleme acolo”