Un bebeluș în vârstă de doar 9 luni a fost tăiat cu drujba în timp ce părinții acestuia se certau în curte.

Reclamă

Tatăl copilului se afla în curte, era cu drujba pornită atunci când a generat o ceartă cu mama copilului pe fondul paternității acestuia, timp în care din neatenție copilul a fost atins cu drujba în zona capului.

Apelul la 112 a fost făcut de căte o vecină ce a anunțat că bărbatul a lovit bebelușul de doar 9 luni și că acesta ar fi sub influența băuturilor alcoolice.

Reclamă

La fața locului s-au deplasat atât organele de poliție cât și o ambulanță ce l-a preluat pe micuț, din fericire bebelușul este în afara oricărui pericol. Polițiștii au întocmit un dosar penal și urmează sa analizeze circumstanțele in care s-a produs nefericitul eveniment.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii legate de paternitatea copilului, bărbatul ar fi devenit violent şi, folosindu-se de un motoferăstrău, l-ar fi lovit pe minor în zona capului. Minorul a fost transportat la spitalul din Blaj, de unde a fost transferat la un spital de pediatrie din Sibiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate „