Şocant. Un avion cu ruta Bucureşti – Paris, deturnat

Tarom reia zborurile
Tarom, zboruri interne

O aeronavă care aparţine companiei de zbor Tarom a fost deturnată…de un simplu şoricel. Situaţia comico-îngrijorătoare a avut loc în avionul care efctua cursa Paris – Bucureşti.

Cursa TAROM – Air France de pe  Aeroportul Charles de Gaulle din Paris cu destinația București. a devenit cunoscută imediat din cauza căpitanului care a decis să întoarcă aeronava din drum, motivul acţiunilor sale fiind: o rozătoare micuţă aflată la bordul aeronavei.

Căpitanul a luat decizia de a întoarce avionul pe pistă pentru siguranța pasagerilor și a zborului.

Aeronava a fost reverificată, iar „pentru a încerca să minimizeze disconfortul pasagerilor, rerutarea fiind posibilă doar pentru un număr mic dintre aceștia, și pentru a nu mai petrece o noapte suplimentară în Paris, Tarom a decis trimiterea unei alte aeronave pentru a aduce înapoi pasagerii”.

Pasagerii „au decolat spre casă cu aeronava trimisă. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă asigurăm că siguranța pasagerilor este prioritară pentru noi”.

Lasă un răspuns

Alertă meteo. România va avea mari probleme

Legătura neașteptată dintre Bianca de la Puterea Dragostei și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate! Barbatul a contactat-o pe concurentă după ce au apărut imaginile cu ea de la videochat. Ce propunere i-a făcut:

Back to Top