Părinții unei fetițe aflați în vacanță au trăit momente de coșmar, după ce au observat că fiica lor a dispărut.

O fetiță de 10 ani a fost lăsată de părinți să se joace pe o saltea pneumatică, dar după doar câteva momente, familia și-a dat seama că micuța a dispărut, spre disperarea familiei, care au alertat autoritățile. Mai exact, micuța a fost dusă de valuri până în Bulgaria. Disperați, părinții au anunțat salvamarii și autoritățile, iar unchiul ei a plecat înot după ea. După minute bune de căutări, copila a fost găsită și nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. 

Valurile au dus-o pe copilă până în Bulgaria

Cazul șocant a avut loc în Vama Veche, locul ales de o familie pentru relaxare. Doar că astăzi, părinții unei copile au trăit clipe de coșmar, atunci când și-au dat seama că micuța a dispărut. Nimic nu avea să prevestească faptul că fetița va fi dusă de valuri tocmai pe apele din Bulgaria.

Părinții disperați au alertat autoritățile, iar salvamarii au plecat în căutarea ei, care sperau că valurile nu au dus prea departe salteaua pneumatică. Ulterior, s-a speculat faptul că doi bărbați ar fi plecat înot după micuță, dar de fapt, doar unchiul ei a fost găsit în larg.

Șocant! O fetiță de numai 10 ani a plutit cu o saltea din Vama Veche până în Bulgaria. Ce a făcut unchiul ei
Pexels

Au urmat mai multe minute de căutări, ca mai apoi, fetița de 10 ani să fie văzută de un salvamar pe skijet în Bulgaria. Ulterior, au fost chemați și pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Salvamarul care a plecat în căutarea micuței cu un skijet a adus-o la mal pe micuță. După alte câteva minute, fetița a fost consultată de medici. În urma evaluării, fetița se simte bine, dar a tras o sperietură zdravănă.

„Persoana care a plecat înot după ea (unchiul) a ieşit singur la mal, nu necesită îngrijiri medicale”, a transmis ISU Constanţa, notează Antena 3.

Medicii s-au ocupat și de bărbatul care a plecat în căutarea copilei. Unchiul micuței a fost zărit în larg și a reușit să iasă la mal singur.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.