O femeie din Canada a reușit să devină virală pe rețelele de socializare, după ce a făcut un gest inexplicabil, în timp ce conducea mașina personală în mijlocul iernii.

Concret, potrivit imaginilor surprinse de către un amator, femeia își fac un selfie de pe capota mașinii, în timp ce mașina în care se afla se scufunda într-un râu înghețat.

O femeie care a căzut cu maşina într-un râu înghețat s-a urcat pe mașină să facă un selfie, în timp ce mașina se scufunda

Se pare că șoferița conducea cu viteză pe râul înghețat. După ce gheața s-a spart, a acoperit imediat mașina. În timp ce autoturismul se ducea la fund, ea s-a urcat pe capotă și și-a făcut mai multe poze.

Șocant! O femeie care a căzut cu maşina într-un râu înghețat s-a urcat pe mașină să facă un selfie, în timp ce mașina se scufunda. FOTO
Captură video

Incidentul care s-a viralizat instant s-a produs loc pe râul Rideau din Ottawa. Așa cum era de așteptat, martorii au sărit în ajutorul femeii și au reușit să o scoată din râu cu frânghii și caiace, în încercarea de a o aduce în siguranță la mal.

„Totul a mers perfect. Am urcat-o pe caiac, am tras-o. La scurt timp după ce am tras-o, mașina s-a scufundat complet”, a povestit un martor.

Femeia a fost acuzată de conducere periculoasă a unei mașini, scrie digi24.