Apar noi detalii șocante despre părintele Calistrat Chifan! Este revoltător ce a dezvăluit un călugăr.  

Din informațiile apărute în media, părintele Calistrat este clar un exemplu de „așa nu”. Reamintim de incidentul care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni. Preotul Calistrat Chifan a lovit cu putere o enoriașă, chiar în curtea Mănăstirii Vlădiceni. În filmarea care a devenit virală pe site-urile de socializare, se vede cum femeia s-a prăbușit la pământ din cauza loviturii puternice.  

După acest eveniment au început să iasă la suprafață detalii șocante despre preotul din județul Iași. Se pare că acesta nu ar fi primul incident violent în care a fost implicat cunoscutul preot. În anul 2003, acesta a bătut un cal până l-a omorât. Șirul acuzațiilor continuă, se pare, împotriva preotului. Un călugăr din Iași susține că părintele Calistrat Chifan l-a maltratat.  

Detalii șocante despre părintele Calistrat

Potrivit acestuia, în anul 2018, s-a dus la Paraclistul Sfântului Ilie ținut în cadrul Mănăstirii Vlădiceni. Călugărul povestește că a intrat în altar, iar acolo era foarte multă mâncare. Atunci, acesta i-a spus părintelui Calistrat și altui preot să strângă mâncarea, fiindcă dacă o lasă mai mult de o oră, va mirosi peste tot a mâncare.   

Călugărul susține că după ce le-a atras atenția celor doi, părintele Calistrat l-ar fi trimis pe alt preot în altar după el, unde a fost lovit în zona capului „cu o lovitură zdrobitoare”. La acest eveniment, susține preotul Gherasim, ar fi fost prezent și starețul mănăstirii, Arsenie Butnaru, care nu s-a implicat deloc și nu a luat nicio măsură pentru a-l ajuta pe călugăr.  

Șocant! Informații noi despre părintele Calistrat. Călugăr: M-a lovit cu pumnul în cap!

Ar fi bătut un călugăr

Un alt incident în care a fost implicat părintele Gherasim a avut loc în același an. Preotul a primit misiunea de a strânge banii lăsați de credincioși după slujbă. În drumul de la paraclis, acesta s-a oprit să vorbească cu portarul de la intrarea în curtea mănăstirii. La un moment dat, o mașină în care se afla părintele Calistrat s-a apropiat de poartă.   

„Opreşte maşina cu pr. Calistrat, (acesta – n.red.) se dă jos din maşină, fuge prin faţa maşinii şi mă loveşte cu pumnul în cap, de am venit jos până cu capul de toneta care este a paznicului de la poarta mănăstirii Vlădiceni”, a mai povestit părintele Gherasim.  

Momentan, părintele Calistrat nu a răspuns acestor acuzații, însă cert este că detaliile care ies la suprafață sunt pur și simplu șocante. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.