Cu câteva zile înainte să-și pună capăt zilelor, Cătălin Caragea a compus o piesă pentru cea care i-a dat viață. Regretatul artist a șocat o țară întreagă că a ales să recurgă la acest gest total nebunesc. Iar acum, de la două luni de când a plecat din această lume, apropiații încă îl plâng pe tânăr. I-a înmânat misiunea extrem de grea unui prieten de-al său să-i ofere piesa sfâșietoare mamei sale. Mesajul cu care se încheie melodia este ”Te iubesc, mămică”.

Reclamă

Cătălin Caragea a făcut o melodie de-a dreptul răvășitoare pentru mama lui. În acele versuri, artistul își cere iertare de la mama lui pentru felul în care s-a comportat și, de asemenea, din verusri reiese faptul că aristul și-a dorit ca mama lui să înțeleagă faptul că o iubește și că nu este mândru de ceea ce s-a întămplat. Versurile sunt de-a dreptul sfâșietoare:

“Mamă, îmi cer scuze că te-am frustrat/Îmi cer scuze c-am venit acasă de prea multe ori cam beat
Îmi cer scuze că prea multe ori te-am contrat/Vreau să spun acum că mă simt cam vinovat
Îmi cer scuze de cadourile pe care nu ți le-am dat/Că de prea puține ori te-am lăudat
Și nu ți-am spus îndeajuns că te iubesc cu adevărat/Îmi cer scuze, mamă”.

Multumesc mult pentru urari si sustinere,oameni frumosi la suflet.Este foarte placut sa stiu, cât de multa lume l-a…

Gepostet von Aurelia Deliu am Mittwoch, 20. Mai 2020

Această melodie a reprezentat un cadou pentru mama lui, Aurelia Deliu, de ziua ei. Cătălin Caragea i-a oferit melodia unuia dintre priteneii lui înainte ca acesta să se sinucidă pentru a o oferi, mai departe, ființei care i-a dat viață. Cuvintele sunt de prisos acum. Extrem de îndurerată, mama regretatului artist a făcut publică piesa pe care fiul ei a compus-o.

”Te iubesc, mămică”

De asemenea, mama lui Cătălin a postat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare alături de piesa de la fiul său.

“Multumesc mult pentru urări și susținere, oameni frumoși la suflet. Este foarte plăcut să știu cât de multă lume l-a îndrăgit pe Cătălin și eu, fiind mama lui, vă simt respectul fiecăruia față de mine și familia noastră. Azi (n.r.:20 mai) a fost prima zi de naștere a mea în cei 22 de ani în care Cătălin nu m-a îmbrățișat și nu mi-a spus cuvintele cele frumoase și dulci, cum doar el știa să o facă cu vocea lui fermecatoare. A fost nespus de greu și trist…
Totuși, el mi-a făcut cel mai frumos cadou din viață – un fragment de piesă, pe care l-am ascultat pentru prima dată azi… de la un prieten. A fost scris în ultimele zile din viața lui și care, din păcate, nu a reușit să finiseze. Pentru mine, însă, este cel mai prețios cadou… Mereu a știut să-și ceară scuze… pentru orice…”, au fost cuvintele pline de durere ale Aureliei Deliu.

Șocant! Cătălin Caragea a scris o piesă pentru mama lui înainte să se sinucidă
Șocant! Cătălin Caragea a scris o piesă pentru mama lui înainte să se sinucidă