Șoc pentru un bărbat care a fost lovit de trăsnet. A ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce aproape luase foc

În vârstă de doar 33 de ani, Aidan Rowan a avut parte de ghinionul vieții sale. Aflat în locuința sa unde se juca liniștit pe PlayStation, bărbatul a avut parte de un șoc. Nimeni nu s-ar fi gândit că furtuna de afară avea să trimită în mijlocul locuinței sale un trăznet. 

Bărbatul a fost în stare de șoc în momentul în care a simțit o ,,căldură arzătoare”. După un minut, nu a mai stat pe gânduri și a mers în grabă să îi ceară ajutorul soției. Cum s-a întâmplat totul, a povestit chiar el.

A fost lovit de trăznet în timp ce stătea în casă și se juca pe canapea

Aidan Rowan a povestit că totul s-a întâmplat pe neașteptate. În timp ce stătea și se juca pe PlayStation, un trăsnet puternic a fost resimțit.

„Eram pe canapea, jucând un joc în care joci ca o pisică fără stăpân. S-a auzit un tunet foarte puternic și am simțit o senzație foarte grea peste tot și apoi o căldură arzătoare în brațul drept, unde acum am arsuri. A durat aproximativ un minut să-mi revin în fire, m-am simțit foarte, foarte confuz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aidan Rowan (@stormstruckcosplay)

Am urcat la etaj și am cerut un prosop ud pentru că nu știam ce s-a întâmplat, dar îmi ardea brațul. Soțul a întrebat ce este mirosul acela și eram eu care ardeam. Apoi și-a sunat părinții să mă ducă la spital.

Am ajuns la recepție și Aaron, soțul, a spus că s-a întâmplat ceva și că poate a fost un trăsnet și toată lumea s-a întors să se uite la mine. Am fost dus într-o sală de evaluare și mi-au spus că pare că a fost un trăsnet.

Nouă medici din diferite secții au venit să mă privească și mi s-a pus un monitor cardiac și mi-au făcut niște analize de sânge”, a povestit ghinionistul, potrivit informațiilor apărute în presă.

Share.

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!